Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 260 / 3 / 0
w każdym bądź razie wtedy jeszcze moja tolerancja na stimy była prawie zerowa, dostałem to jako próbkę skądś tam i myśle jak dla początkującego ćpuna ta substancja może być czymś ciekawym, nie czułem się w każdym bądź razie zmęczony, a towarzysz który ze mną "zajadał" większość dnia wieczorkiem był też ładnie nastukany co ja (do dziś jak go spotkam to czasem się śmiejemy z tego co się wtedy działo, jebany siedział do 2 w nocy od 22 na kanapie koło śmietnika i gadał przez telefon ze swoją dupą, totalne odcięcie od rzeczywistości z dobrą empatią), ale dopiero po mixie z browarkiem i THC zaczęło dawać te ciekawe efekty coraz bardziej. Potwierdzam, że w mixach się ciekawie sprawdza!
  • 345 / 6 / 0
Ma ktoś jeszcze jakieś zapasy tej substancji ? %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.