Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 684 / 26 / 0
To jest zwykły Kratom w postaci proszku, nie żaden koncentrat. Dawka duża, ok 15g, bo dodatkowo biorę leki przeciwdepresyjne które osłabiają działanie.
Też myślałem żeby dex do tego włączyć. Tylko nie wiem jak. Do kody zarzucałem dex trzy godziny przed kodą, w dawce 90mg. Czy mogę tak samo zastosować dex do kratomu?
Pozdrawiam!
Paweł
  • 2198 / 715 / 0
Z uwagi na antydepy zacząłbym niżej, 30mg nawet. W praktyce to samo na esci, esci z trazodonem brałem tak dexa do opio, dawki 30-60mg i nigdy nie odczułem z tego powodu negatywnych skutków. Takie dawki są zwykle bezpieczne, mimo to lepiej dmuchać na zimne. Odstęp 3 h wydaje mi się duży, ja brałem 30min przed kodą czy jakimś innym opio, ale jak tobie tak działa to nie zmieniaj nic.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 3 / / 0
Witajcie moi drodzy!
Pewnego dnia zauważyłam przyjemne działanie uspokajająco-zamulające po tabletkach solpadeine. Wystarczały mi dwie - czyli 16mg kody, 1 g paracetamolu i 60mg kofeiny. Zazanaczam, że przyjmowałam to tylko na ból. W każdym razie przedwczoraj zarzuciłam sobie 130 mg kodeiny - 10 tabsów neoazariny i 2 thiocodinu plus do tego 25 hydroksyzyny (tego wieczoru brałam też leki na ChAD - 600 mg karbamazepiny). Zadziałało w ten sposób, że okrutnie mnie zmuliło, strasznie nie ogarniałam, ale powiedzmy że było spoko. Nie spodziewałam się nie wiadomo czego przy tej dawce. Wczoraj w nocy zjadłam sobie zaledwie 55 mg kodeiny, 25 hydroksyzyny, znów 600 mg karbamazepiny i do tego wypiłam piwo. No i miałam strasznego fizycznego bad tripa. Wymiotowałam i trzęsłam się. Nie wiem co się wydarzylo przecież dawka kody była niska... Miał ktoś podobne przeżycia?
  • 482 / 96 / 0
Ja dodaję trochę więcej wody do ekstrakcji Antka. 3/4 szklanki dlatego że im więcej wody tym nasza substancja będzie bardziej rozcieńczona w wodzie czyli mniej mg kodeiny zostanie na filtrze. Bo skoro załóżmy że na filtrze zostaje 5ml wody. Jeśli u nas jest mniej kody na mililitr to są mniejsze straty. Domyślam się, że straty i tak nie są ogromne ale moja chytrość cpuńska i próba oszczędzania każe mi wlewać więcej wody :D
  • 184 / 25 / 0
^Up
Po 1 jeżeli odczuwasz działanie psychoaktywne po 16 mg to znaczy że należysz to tzw ultrametabolizerów.
Miałeś/Miałaś ''badtripa'' chociaż tak nie można tego nazwać, ponieważ jeżeli kodeina była z thicodinu czyli razem z sulfogwajakolem i została połączona z alko to nic dziwnego. Nie powinno się łączyć leków z alko. Thioco + alko = rzyganie itp. Zresztą na wszystkie twoje pytania są już odpowiedzi na forum, wystarczy poszukać ;)
  • 1211 / 616 / 0
Co lepiej zadziała - koda wrzucona na zejściu z tramca, czy tramiec na zejściu z kody? Nie interesują mnie odpowiedzi w stylu "najlepszy jest mix" ani czyste teoretyzowanie.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 482 / 96 / 0
koda wrzucona na zejściu z tramca
  • 2198 / 715 / 0
Tak samo uważam. Jak koda schodzi to wkurw wchodzi, a o tym jak słabym pomysłem jest wrzucanie tramca z jego noradrenaliną na początku przekonałem sie szybko i skutecznie. Niefajna faza, wszystko irytuje, nie można się zrelaksować póki nie puści trochę i nie wjedzie to opio działanie. Chociaż faktycznie najlepszy jest mix.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 2876 / 267 / 0
pewnie się powtarzam, ale to poniekąd misja nawracania

jak koda to tylko z prometh :extasy:
  • 98 / 21 / 0
Przehajpowane gowno, ja tam lubie kode a nie antyhistaminy
Uwaga! Użytkownik Psychowygrzew nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.