Też myślałem żeby dex do tego włączyć. Tylko nie wiem jak. Do kody zarzucałem dex trzy godziny przed kodą, w dawce 90mg. Czy mogę tak samo zastosować dex do kratomu?
Paweł
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Pewnego dnia zauważyłam przyjemne działanie uspokajająco-zamulające po tabletkach solpadeine. Wystarczały mi dwie - czyli 16mg kody, 1 g paracetamolu i 60mg kofeiny. Zazanaczam, że przyjmowałam to tylko na ból. W każdym razie przedwczoraj zarzuciłam sobie 130 mg kodeiny - 10 tabsów neoazariny i 2 thiocodinu plus do tego 25 hydroksyzyny (tego wieczoru brałam też leki na ChAD - 600 mg karbamazepiny). Zadziałało w ten sposób, że okrutnie mnie zmuliło, strasznie nie ogarniałam, ale powiedzmy że było spoko. Nie spodziewałam się nie wiadomo czego przy tej dawce. Wczoraj w nocy zjadłam sobie zaledwie 55 mg kodeiny, 25 hydroksyzyny, znów 600 mg karbamazepiny i do tego wypiłam piwo. No i miałam strasznego fizycznego bad tripa. Wymiotowałam i trzęsłam się. Nie wiem co się wydarzylo przecież dawka kody była niska... Miał ktoś podobne przeżycia?
Po 1 jeżeli odczuwasz działanie psychoaktywne po 16 mg to znaczy że należysz to tzw ultrametabolizerów.
Miałeś/Miałaś ''badtripa'' chociaż tak nie można tego nazwać, ponieważ jeżeli kodeina była z thicodinu czyli razem z sulfogwajakolem i została połączona z alko to nic dziwnego. Nie powinno się łączyć leków z alko. Thioco + alko = rzyganie itp. Zresztą na wszystkie twoje pytania są już odpowiedzi na forum, wystarczy poszukać ;)
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.