Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Czy ktoś obeznany w temacie mógłby mi powiedzieć na co zwrócić uwagę przy kupowaniu oksy?
Zamierzam po raz pierwszy ogarnąć to samodzielnie i nie chce by sprzedano mi jakieś g/wno.
Interesuje mnie Oxycontin 80 mg, jak powinna wyglądać dokładnie ta tabletka? Jak znajomy dzielił to nie było okazji się przyjrzeć co będe żreć :) ahh Wiem, że powinna być jasna zielona i wyryte 80, a co z tym OC i OP?
Będzie problem żeby to dostać w stolicy? Coś mi sie obiło, że nie jest to zbyt popularne, prawda to?
I jak z tymi cenami teraz? Za jedną tabletke ile trzeba dać? Jaka to będzie rozsądna cena żeby mnie nikt nie oj/bał na kase?
Ajj dużo pytań, w skrócie przed jaką kwotą za tabletke uciekać i jak rozpoznać czy to prawilne oksy
  • 2394 / 653 / 0
Tak jak mówisz. Zielonkawa z O/C wykutym w tabletce. Dobry Kolega np goni 100mg po 3 dychy ale w blistrze 10x10mg (oxydolor). Za całe tabletki 80 OxyContinu u mnie w mieście się płaci 4 dyszki.

Taka tabletka jak strzelasz Ci starczy gdzieś na 4 do 6ciu strzałów bez tolerki. A jak jesz to na 2 słabsze fazy albo na jedną konkretą która Cię bedzie grzała przez 6 do 8śmiu H
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2023 przez WujekMorda, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 2 / / 0
Oo dziękuje pięknie
Myśle, że 20-40 mg będzie okej, na ten moment doustnie, tylko od święta albo weekendowo. Mam nadzieje, że po takim rozłożeniu w czasie tolerancja się nie zwiększy albo niewiele, o ile to możliwe.
  • 300 / 37 / 0
30 grudnia 2023WujekMorda pisze:
Mam pytanie do P.O żerców Oksykodonu. Co ile dojadacie żeby was faza trzymała konkretnie i jakie dawki dojadacie. Ja np jak zjem 80mg to po około 5/6h dojadam ale już 50% pierwszej dawki czyli np 40mg.
Więc kluczowe pytanie -Po jakim czasie dojadacie i ile to jest mg w stosunku do pierwszej dawki?
Jak dojadałem to jakoś po 4h kiedy przestawałem czuć działanie i dorzucałem albo taką samą dawke albo lekko większą, ale dorzutki jakoś dobrze jak dla mnie nie działają. Wolę dorzucać kode po oxach bo fajnie czuć jej działanie i lepiej mi tak robić niż dorzucać oxy.
  • 46 / 2 / 0
Hej. Wpadły mi w ręce bardzo duże ilości oxydoloru 80 mg. nie mam co z tym zrobić, więc pomyślałem, żeby to sobie brać. Czy da się przerobić je do iv tak jak OxyContin?
  • 573 / 103 / 0
Tak da się,bardzo dobrze się przerabiają i u mnie oxydolor jest nad continem. Głównie z powodu ceny i praktycznie żadnych zmian w jakości.
:tabletki:
  • 2394 / 653 / 0
A ja całe życie żyłem w przeświadczeniu że tylko Oxy-Contin da się przerobić a z Oxydoloru i Reltebonu robi się mamałyga ... chociaż tylko "słyszałem" bo ja p.o to wpierdalam nie bawię się w i.v
  • 573 / 103 / 0
To zle slyszales. Da sie zrobic i nie ma z tym zadnego problemu. Ja osobiscie robie na cieplo z czym wiele osob na tym forum sie nie zgadza ale mi tak pasuje i jest git
:tabletki:
  • 6 / / 0
Mam pytanie biorę tramal i clony. Tolerka na tramal 1g. Bywało 1,5m teraz staram się około 600mg. Clonow 5 do 6mg dziennie zdarza się więcej i pregrabalina 600mg dziennie ale I zdarzało sie 2g. Wpadł mi orginanalny oxydolor z apteki 80mg. Nigdy nie brałem. Ile trzeba wziąść na pierwszy raz żeby mieć dobra fazę ale nie przesadzic. Waga 130kg. Ćwiczę na siłowni do tego testosteron leci. Ogólnie mimo braniantych tabsow w miarę funkcjonuje. Ale mniejsza z tym jak wziąść oxydolor pogryźć najlepiejcna pusty żołądek i z czym nie łączyć z powyższych tabletek które biorę?
  • 2394 / 653 / 0
@ mGregor91 Staraj się w ten dzień nie jeść klonów i pregi a jeśli uważasz że musisz to weź co najmniej o połowę mniejsze dawki czyli klona gdzies z 2mg a pregi ok 300. Oxy na początek polecam 60mg przy Twojej wadze która mała nie jest. Jak sie okaże że za mało przy drugim podejsciu jebniesz 70/80 i juz na bank wejdzie , ale lepiej ostrożnie niż kurva kojntnąć. Tablety gryziesz. Nie musi być na pusty żołądek to jest tak silny narkotyk że i tak swoje zrobi. ( i tramalu wtedy przypadkiem nie jedz , lol )

EDIT: W sumie tak jak patrzę na tą tolerkę na tramal.... ja przy analogicznej tolerce na kodeinę i tolercę rzędu 300mg majki p.o na pierwszy raz oksy zjadłem 120 i było mega. Ale to na własne ryzyko takie dawki jak coś.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.