LSZ

Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 147 / 1 / 0
Testował ktoś to LSBD ? Czego można się spodziewać ?jakieś porównanie
...
  • 827 / 3 / 0
Nikt nie testował. A tak poważniej to wszystko tu zostało napisane.
Miej dystans
  • 304 / / 0
a tak naprawde na poważnie to weszło już do masowej sprzedaży to prawdziwe LSZ
Chyba już nic nie wiem. nie ma nas a co ?
jestem tu gdzie jestem!
  • 451 / 13 / 0
mi się widzi że dopóki sprzedawcą nie zejdą te chińskie sorty 25C/LSBD/LSZ to nie ma co liczyć na ten nowy sort . a tak wogóle to kto robi ten nowy sort rzekomo prawdziwego LSZ ? jest wogóle taka substancja ? bo po przeczytaniu całego wątku to zaczynam wątpić czy to mityczne LSZ istnieje wogóle gdzieś.
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 1342 / 48 / 0
Przecież istnieje, na zagranicznych stronach pojawiają się powoli już jakieś trip raporty. Nawet polski sprzedawca miał podobno jakieś sample na sprzedaż

Scalon mr_b

Żeby nie być goloslownym: http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=100740
Więcej info na blulajcie. (Proszę o scalenie z poprzednim postem)
SESH
  • 1037 / 10 / 0
LSZ istnieje i istniało już dawno. Nawet w tym wątku było to mówione, że jeszcze przed czasami RC LSZ było syntezowane i sprzedawane - nie w Polsce, a przynajmniej nie z tego co mi wiadomo, ale jednak było. Więc Twoje wątpliwości odnośnie istnienia tej substancji powinny zostać rozwiane, jeśli przeczytałeś cały wątek - ale najwyraźniej pieprzysz głupoty i wcale go nie przeczytałeś.

Co do "trefnego LSZ", które okazało się być 25C-NBOMe, to o ile mi wiadomo sprzedaje to obecnie jeden vendor, który wcale nie kryje się z tym, że to nie jest LSZ - nazywa się to u niego po prostu LSBD (choć to też nieprawdziwa nazwa, jak wiemy), jednak jest to własnie to 25C-NBOMe, o którym mowa w tym wątku; nie wiem dlaczego nie nazywa tego realną nazwą, ale nie figuruje to u niego przynajmniej jako LSZ - więc na Twoim miejscu bym się nie martwił.

Poza tym mogę potwierdzić słowa encyptedshrooms, że ta substancja już jest na rynku. Co prawda nie w oficjalnej sprzedaży, ale jeden z vendorów (z Ogłoszeń) dodaje to jako gratisy do większych zamówień. A do normalnej oferty ma wejść w ciągu najbliższych kilku(nastu?) dni.

A kto to robi? Ta sama osoba, która syntezuje AL-LAD, czyli ktoś, kto na TORze handluje również LSD - dokładniejszego info nie znam, ale taka informacja przewinęła się też w, zdaje się, tym wątku (kolejny argument za tym, że wcale nie przeczytałeś całego wątku ;) )
  • 451 / 13 / 0
przeczytałem , tylko czytanie 60 stron na raz gdzie w pewnym momencie połowa ludzi zaczyna pierdolić głupoty choćby o tym że oni wiedzą lepiej od maszyny co to za substancja spowodowała ze mi się zaczęło mieszać dość konkretnie , co do drugiego z AL-LAD , tez przeczytałem ( w końcu przeczytałem wszystko tak wogóle ) tylko chciałem więcej szczegółów dotyczących tego co to za laboratorium a nie tylko że to to laboratorium co robi Aladyna .
%-D
  • 336 / 1 / 0
Mam nadzieję, że ktoś tu napisze, że LSZ jest dostępne, bo niestety nie jestem na bieżąco z tematem :-)
  • 336 / 1 / 0
Dla zainteresowanych, LSZ powinno pojawić się do 2 tygodni ;-)

Sorry za podwójny post, nie umiem edytować poprzedniego :-(
  • 451 / 13 / 0
@up
a u któregoś z naszych polskich sprzedawców ?
%-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.