Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1874 / 96 / 127
Gwiezdny pyl haha
wolna molekula
#mops
  • 2466 / 15 / 0
Celowałem gdzieś w bardziej przyziemne sprawy. Np pył księżycowy. Ale można by się zastanowić czy to nie jest z obcej galaktyki.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1857 / 70 / 80
Substancja z obcej galaktyki? No jest już przecież taka jedna, dobrze znane DMT. W sumie to teraz nic tylko czekać na TR psychonautów którzy zrobili gwiezdnego miksa 3-MeO-PCP + DMT... Mix from another dimension. Nawet nie próbuje sobie wyobrazić co to by było, mózg mi rapuje jak nad tym zaczynam myśleć :nuts:

Wygooglowałem sprawe i okazało sie że ktoś już przyskurwysynił takiego miksa ale opisuje niesamowicie zdawkowo. Lipa, czytałbym detale.
https://www.dmt-nexus.me/forum/default. ... s&m=341773 post#34
  • 109 / 2 / 0
3 meo pcp wcale nie takie legalne wlasnie wyszly badania z laboratorium i przedstawono mi zarzuty (powazne jak na wczesniejsza niekaralnosc i tylko 1g 3 meo pcp ktore mialem od 100% pewnego vendora

sprawa opisalem tu uwaga-wszyscy-jesli-was-zlapia-meo-pcp- ... 43495.html
Na forum prawie od poczatku długo bez nicku potem jakis tam mialem , bardziej znany pod deathtime, przez te lata forum znam jak wlasna kieszen - nie udzielam sie bo len albo bania nie pozwala na takie ekstrawagancje %-D
  • 158 / 6 / 0
Na pierwszy raz 15 po będzie ok? Czy lepiej pod język?
  • 425 / 3 / 0
Pod język, szybciej wejdzie, wydajniej
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 721 / 3 / 0
Wjebalam wczoraj pod jezyk pillsa 9mg i czulam sie jak po 10-15 dexach z apty. Jakies gowno, chyba ze drugiego tabsa jebnac iv xD
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 105 / 2 / 0
18mg 3meo-PCP jako podklad do kartonika 2mg 25B-NBOMe domowej roboty. Rewelacja i szalenstwo w jednym. Po samym meo bylo jakoś nudno wiec dolozyłem noba, a jako że strasznie długo się rozkręcał poszło na peaku 0.5+0.5+1, bo mniemałem, iż karton wyszedł słaby. Jak już weszło, to po czasie zdałem sobie sprawę co się dzieje i gdzie jestem (na szczęście własne łóżko :D) byłem delikatnie mówiąc zdziwiony, ale sam trip ekstremalny, piekny i długi. Meo pieknie znieczulilo, odczuwałem tylko nieznaczny bodyload, a ta klarowna dysocjacja świetnie skomponowała się z psychodelą.
Po przygodzie uśpienie piwami. Calutka niedziela lekko senna, leniwa ale w świetnym humorze, który nie opuszczał mnie cały tydzień. Nie to, żebym polecał ;p Już taki 1mg zrobi swoje.
Puentując- do mixów wyśmienita :)
  • 2881 / 302 / 0
3meopcp do miksów jest wyśmienite, łączyłem już z hometem acodmt jak i 25C nbome, podkręca wizuale i zmienia tok myślenia
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 137 / 10 / 0
Jakie proporcje stosowałeś w mixach? Jeśli "bazą" tripu ma być tryptamina, ile liczyć dodatku 3-MeO-PCP celem podkręcenia efektów? A może by tak 50:50 np. 5mg 5-meo-mipt + 5mg 3-MeO-PCP ?
ODPOWIEDZ
Newsy
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.