Pewnie nabyłeś klefedron, czy jakiś inny szajs. Nie wiem co tam teraz skośnoocy chemicy wymyślają.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Jest zresztą podane przykładowe dawkowanie w innym wątku: mefedron-podsumowanie-informacji-t25690.html
Donosowo:
Odczuwalne efekty: 5 - 15 mg
Lekko: 15 - 25 mg
Średnio: 20 - 80 mg
Mocno: 75 - 125 mg
Mam zamiar przypierdolić sobie w niedługim czasie trochę mefki (mówiąc mefa mam na myśli kryształ od osiedlowego seby czyli tzw chuj wie co)
O ile ten "mef" okarze sie na tyle dobry aby walić go całą noc, najprawdopodoniej nad ranem przyjdzie zwała.
I tutaj moje pytanie
Mam 6 tabletek alprazolamu 0,25mg, wystarczy żeby zszedł ketonowy rozpierdol i dało sie zasnąć?
Brać od razu wszytskie czy np tylko połowę?
Z góry dzięki
Niechaj moc będzie z wami
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.