Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
01 stycznia 2020drybler pisze: W sobotę zjadłem największego grzyba ze swoich zbiorów, który miał 3 g. Działanie było delikatne, dlatego wczoraj na godzinę przed taką samą dawką grzybów zjadłem 300 mg moklobemidu i było fantastycznie. Na pewno to jeszcze powtórzę tylko z większą dawką grzybów tak z 3,5- 4 g. Było bardzo głęboko, ale głowy do końca mi nie urwało. Zdałem sobie sprawę, że wszystkie moje lęki biorą się z ja. Pewnie nic odkrywczego, jednak spojrzałem na to z zupełnie innej strony.
02 stycznia 2020psychowarrior pisze: Jako, że trzymam się ściśle zasad zalecanych przez pionierów psychodelicznych typu Grofa, Metznera czy Huxleya mam pytanie. Jakie pomysły macie w kwestii przedłużenia działania grzybów np. dwukrotnie?
02 stycznia 2020ImaneAnys pisze: Sok z czarnej porzeczki nie działa jak iMAO, to mit.
Edit.
To może być też kwestia dawki, jak było wspomniane. 1,75 g z iMAO to dużo.
01 stycznia 2020mietowy3 pisze: Taka jest prawda, że sami generujemy wszystkie swoje emocje, często korzystamy z mechanizmu projekcji i kompensacji
02 stycznia 2020psychowarrior pisze: Jakie pomysły macie w kwestii przedłużenia działania grzybów np. dwukrotnie?
Z legalnych iMAO jeszcze jest ziele dziurawca, ale nie wiem na ile to potwierdzone info.
I pamiętaj, że taka zabawa jest potencjalnie niebezpieczna i żeby robić takie rzeczy musisz mieć skończone 333 lata i mieć 33 dorosłych synów, jak prawił jeden koleś w audycji radiowej. Chociaż w internetach czytałem o pacjentach co łączyli IMAO z SSRI i jakoś żyli, ale to już temat na zupełnie inną rozmowę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.