Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 839 / 7 / 0
Re: 2C-B
Nieprzeczytany post autor: llabx »
no peak faktycznie jest krótki.... dlatego chciałem dorzucać żeby wydłużyć peak, lecz niestety było to głupotą bo poczułem peak ale trwał jedynie jakieś 30 minut może 40. W 2 c-p peak trwał dłużej, ae znowu boodyload był większy, i faza nie była aż tak kolorowa jak przy 2c-b, może była to zła dawka 2c-p nie wiem
Coś mi tu nie pasuje. 2C-P, to jedna z najbardziej kolorowych i wizualnie obfitych substancji. Porównywanie długości peaku 2C-B do 2C-P jest bez sensu, bo ten drugi, to połączenie amfetaminy z psychodelikiem i działa naprawdę oporowo długo oferując do tego mało przyjemny zjazd, którego na 2C-B nie uświadczysz.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: derb »
2C-P, to jedna z najbardziej kolorowych i wizualnie obfitych substancji.
Najwidoczniej nie dla każdego
Porównywanie długości peaku 2C-B do 2C-P jest bez sensu
tu się muszę zgodzić, nic w tym dziwnego skoro 2c-b działa 4-8 godzin a 2c-p wg erowida 10-20
BS
  • 839 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: llabx »
Najwidoczniej nie dla każdego
A ty znowu w swoim stylu %-D Wielu ludzi to potwierdza, więc można domniemywać, że to prawda.
tu się muszę zgodzić, nic w tym dziwnego skoro 2c-b działa 4-8 godzin a 2c-p wg erowida 10-20
No właśnie. Dodać należy również, że 2C-B wykazuje zdecydowanie większy potencjał jeżeli chodzi o sferę mentalną i zdecydowanie mniejszy jeżeli chodzi o stymulację.

Po ostatnim razie 2C-P wskoczyło na podium tuż za 4-AcO-DMT jeżeli chodzi o moje ulubione substancje RC
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 246 / / 0
wiem doskonale, że 2C-P działa znacznie dłużej, próbowałem obie substancje. Stwierdzam, że 2C-B był bardziej kolorowy niż 2C-P, chodź nie powiem, po 2C-P wizuale były na bardzo wysokim poziomie, wręcz bardzo podobnym jak po 2C-B jednak kolory po 2C-B moim zdaniem były ładniejsze, bardziej żywe, bardziej wyraziste, intesywne.
  • 839 / 7 / 0
po 2c-p wizuale były na bardzo wysokim poziomie, wręcz bardzo podobnym jak po 2c-b jednak kolory po 2c-b moim zdaniem były ładniejsze, bardziej żywe, bardziej wyraziste, intesywne.
Przy większej dawce 2C-P powyżej 12mg gięcie obrazu na rogach rzeczywiście bardzo podobne, jak przy 2C-B jednak w moim przypadku 2-CP przebija wszystko niesamowitymi plastycznymi szczegółami transformacji obrazu.
  • 749 / 86 / 0
2C-P w dawce 25mg rozwaliło mnie tak wizualnie, że co chwile miałem OOBE.
  • 336 / / 0
2C-P ma mocno zimne kolory, na 2C-C podobnie ale jakoś to się wydaje bardziej tęczowo-rusałkowe :moody:
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 536 / 3 / 0
Jaki 2C-x jest najbardziej euforyczny? Poza 2C-B.
Ostatnio zmieniony 15 marca 2012 przez M864, łącznie zmieniany 1 raz.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 827 / 3 / 0
Dla mnie 2C-C>2C-I > 2C-E>2C-D :)

Wszystko zależnie od potrzeb, jeśli potrzebujesz stymulacji to 2C-I bo 2C-C to nieco sedatywnie na mnie działa ;-)
Miej dystans
  • 2334 / 9 / 0
Dla mnie najbardziej euforyczne jest 2C-P, trochę za nim właśnie b i trochę za nim d.
Jeśli szukasz bardziej "zabawowej" euforii to 25C jest spoko. Tylko to nie 2c-x.
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.