Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Przeniesiono do wątku ogólnego/Imane Anys
https://www.trufflemagic.com/simple-met ... xtraction/
W skrócie: najpierw robi się ekstrakt za pomocą alkoholu, a potem wytrąca kryształy za pomocą kilku prostych zabiegów. Metoda domowa, powinna działać, ale nie daje dużej czystości, raczej zapomnij o kryształach 100% psylocybiny. Tego nie zrobisz bez laboratorium i wiedzy chemicznej, a tej, jak podejrzewam, nie posiadasz, bo gdybyś posiadał, to byś się tu o takie rzeczy nie pytał :-)
Tu jeszcze jedna instrukcja:
https://www.dmt-nexus.me/forum/default. ... ts&t=44293
To jest raczej zabawa dla fanatyków, nie wiem jakie by mogło być zastosowanie czystej psylocybiny w domu. Chyba tylko dla ludzi co chcą dla eksperymentu przyjebać w kanał, ale ja bym się bał walić IV amatorski ekstrakt psylocybiny zrobiony domową metodą znalezioną w necie.
1. Do palenia
2. Do walenia IV.
Ale generalnie to chyba szkoda czasu na takie zabawy.
Wtedy ekstrakcja jest jak najbardziej przydatna.
Inny przypadek to przechowywanie (szczególnie dużej ilości) - można bawić się w konserwację grzybów, można też wyekstrahować aminy.
Można ekstrahować grzyby metanolem, jednak ta metoda nie jest najskuteczniejsza ze względu na różnice rozpuszczalności pomiędzy psylocyną a psylocybiną w tym alkoholu. W pracy
A Novel Extraction Procedure for Psilocybin and Psilocin Determination in Mushroom Samples -Roman Kysilka and Milan Wurst
psylocyna: 75% roztwór wodny etanolu
psylocybina: 75% roztwór wodny metanolu nasycony azotanem potasu
Myślicie, że ile trzeba odczekać, żeby grzybki zadziałały znowu jak trzeba ?
Tydzień wystarczy ? I czy jest sens wrzucać 2C-B tydzień po Grzybach ?
Wiem, że występuje tolerancja krzyżowa.
Chciałem usłyszeć wasze odpowiadanie
29 grudnia 2019QumilanceR pisze: Siema. W wigilie wpierdalałem nasze polskie łysice, dawka 0,8g suszonych.
Myślicie, że ile trzeba odczekać, żeby grzybki zadziałały znowu jak trzeba ?
Tydzień wystarczy ? I czy jest sens wrzucać 2C-B tydzień po Grzybach ?
Wiem, że występuje tolerancja krzyżowa.
Chciałem usłyszeć wasze odpowiadanie![]()
A po tygodniu przerwy jak zwiększe dawke Grzybów i zajebie 1,2g lub półtorej grama, to przypuszczam, że zadziałają tak jak ostatnio, albo i lepiej.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.