spam ~xan
A jak dla kogoś 200zl to nie różnica to chyba w innym świecie żyjemy.
śmiało powiedzieć, ze nie ma żadnej różnicy w mocy tych dwóch preparatów, jeśli dobrze wszystko zrobimy i nie narobimy strat, a pisze to po to by ktoś nie wszedł na oksykodon i nie zraził się do jednego z obu świetnych preparatów przez właśnie takie herezję, różnica w cenie owszem 50zl na paczce to spoko opcja, mi to tam jakos różnicy nie robi chociaż kupuje 2-3 paczki na miesiąc, ważne żeby było. Jak jest recepta to już mało mnie interesuje który preparat jest na stanie ostatnio były braki w hurtowniach wszędzie jeśli chodzi o OxyContin 80
16 września 2023xantiago pisze: @krzychv owszem masz racje i calkowicie się z tobą zgadzam, ale ile można się rozwodzić nad tym w 5 postach i notorycznie wypytywać czy to prawda ze oxydolor robi 2x mocniej od oxycontinow czy tam odwrotnie, chociaż to ta sama substancja i jeszcze jakieś głoszenie herezji, jeśli tak bardzo przeżywa ten temat niech bierze p.o bo dla mnie to już się robi spamem, i sam jestem użytkownikiem oksykodonu i.v i mogę
śmiało powiedzieć, ze nie ma żadnej różnicy w mocy tych dwóch preparatów, jeśli dobrze wszystko zrobimy i nie narobimy strat, a pisze to po to by ktoś nie wszedł na oksykodon i nie zraził się do jednego z obu świetnych preparatów przez właśnie takie herezję, różnica w cenie owszem 50zl na paczce to spoko opcja, mi to tam jakos różnicy nie robi chociaż kupuje 2-3 paczki na miesiąc, ważne żeby było. Jak jest recepta to już mało mnie interesuje który preparat jest na stanie ostatnio były braki w hurtowniach wszędzie jeśli chodzi o OxyContin 80
PS.
Gdy o tym pisałem to przypomniał mi się smak sniffa oxy, uwielbiam. Marnotrastwo towaru, ale jakoś mi się to podobało, ze mogłem sobie iść i przyjebac takie oxy
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.