Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 683 / 133 / 0
@Prox powiem tak, sam sprawdź oxycontin i oxydolor i zobacz czy będziesz miał jakąś różnice w mocy, tylko przy jednym eksperymencie nie rób tak ze weźmiesz benzo a przy drugim nie 😅, dla mnie osobiście to jest jakiś dorabiany mit i zwykle placebo, tak jak np xanax działa 2x mocniej od np alpragenu czy afobamu tylko dlatego ze to xanax i jest od „pfizera” 😅
  • 21 / / 0
Wiesz co na to wychodzi bo tutaj się tak naprawdę nie dowie człowiek. Wiem że są tutaj osoby które mają większą lub mniejszą wiedzę na ten temat. Ja jestem dość blady w tym temacie i myślałem że czegoś się dowiem tutaj. Nie wiem, coś musi w tym być że na jedni mówią że dolor nie działa a drudzy że wprost przeciwnie, jest najlepszy. Z czegoś to wynika. Nie wiem może ktoś przeczyta ten post kto będzie w stanie odpowiedzieć dlaczego tak się dzieje. Pewne jest to, robiąc ekstrakcję nie otrzymujemy czystego oksykodonu tylko wypełniacze zawarte w tabletce i chyba o to chodzi.W każdym razie czekam na odpowiedzi innych użytkowników. Xantiago dzięki za rozmowę tak btw ;)
  • 683 / 133 / 0
@Prox jak na upartego szukasz odpowiedzi to jedyne co zauważyłem to, to ze dolor się ciężej filtruje, i tu może być pies pogrzebany, ładniej przy dolorach schodzi otoczka, natomiast ciężej się kruszy i przy filtracji robi się takie jakby to nazwać „mleko” jakby wpijalo trochę wody i tam może zostawać trochę oksykodonu ja nauczony jestem z przerabiania MSTek i z doświadczenia ze po filtracji dodaje jeszcze z 1ml wody na łyżkę i zbieram pozostałości może dlatego ja nie odczuwam różnicy spróbuj mojej metody, jak zaciągniesz przez filtr i zostanie taki biały osad wręcz mleko, zalej to jeszcze 1ml wody dziubkiem od pompki weź filterkiem troche tam pomieszaj i zaciągnij to i do 2 łyżki i druga filtracja zaciagamy całość
  • 21 / / 0
Jeśli chodzi o kolor roztworu dolorów to tak to jest często spotykane, ale jeśli człowiek pisze że ma dolory, i tak: roztwór klarowny po pierwszej filtracji, działanie lepsze od continów praktycznie dwukrotnie .I wiesz jak chodzi o mnie gdzie mam możliwość taką: 80 mg dolorów 10 tabl za 250 lub 10 tabl continów 80 mg za 400 zł. to chyba rozumiesz dlaczego tak dociekam. Bardzo byłbym wdzięczny komuś za odpowiedź kto potrafi tak zrobić roztwór żeby lepiej działał od continów.

spam ~xan
  • 573 / 103 / 0
Przede wszystkim cena. Jak walisz jedną pake miesięcznie to 50zl różnicy a jak cztery to juz 200 się robi :)
A jak dla kogoś 200zl to nie różnica to chyba w innym świecie żyjemy.
:tabletki:
  • 683 / 133 / 0
@krzychv owszem masz racje i calkowicie się z tobą zgadzam, ale ile można się rozwodzić nad tym w 5 postach i notorycznie wypytywać czy to prawda ze oxydolor robi 2x mocniej od oxycontinow czy tam odwrotnie, chociaż to ta sama substancja i jeszcze jakieś głoszenie herezji, jeśli tak bardzo przeżywa ten temat niech bierze p.o bo dla mnie to już się robi spamem, i sam jestem użytkownikiem oksykodonu i.v i mogę
śmiało powiedzieć, ze nie ma żadnej różnicy w mocy tych dwóch preparatów, jeśli dobrze wszystko zrobimy i nie narobimy strat, a pisze to po to by ktoś nie wszedł na oksykodon i nie zraził się do jednego z obu świetnych preparatów przez właśnie takie herezję, różnica w cenie owszem 50zl na paczce to spoko opcja, mi to tam jakos różnicy nie robi chociaż kupuje 2-3 paczki na miesiąc, ważne żeby było. Jak jest recepta to już mało mnie interesuje który preparat jest na stanie ostatnio były braki w hurtowniach wszędzie jeśli chodzi o OxyContin 80
  • 573 / 103 / 0
Ja już dawno chce przestać, ale co chwilę ktoś przychodzi i pyta o to samo zamiast sprawdzić parę/naście stron wcześniej. Pozdro
:tabletki:
  • 21 / / 0
16 września 2023xantiago pisze:
@krzychv owszem masz racje i calkowicie się z tobą zgadzam, ale ile można się rozwodzić nad tym w 5 postach i notorycznie wypytywać czy to prawda ze oxydolor robi 2x mocniej od oxycontinow czy tam odwrotnie, chociaż to ta sama substancja i jeszcze jakieś głoszenie herezji, jeśli tak bardzo przeżywa ten temat niech bierze p.o bo dla mnie to już się robi spamem, i sam jestem użytkownikiem oksykodonu i.v i mogę
śmiało powiedzieć, ze nie ma żadnej różnicy w mocy tych dwóch preparatów, jeśli dobrze wszystko zrobimy i nie narobimy strat, a pisze to po to by ktoś nie wszedł na oksykodon i nie zraził się do jednego z obu świetnych preparatów przez właśnie takie herezję, różnica w cenie owszem 50zl na paczce to spoko opcja, mi to tam jakos różnicy nie robi chociaż kupuje 2-3 paczki na miesiąc, ważne żeby było. Jak jest recepta to już mało mnie interesuje który preparat jest na stanie ostatnio były braki w hurtowniach wszędzie jeśli chodzi o OxyContin 80
Stary nikt niczego nie przeżywa, zadałem pytanie, nie głosiłem herezji tylko podałem przykłady. Po drugie od tego chyba jest to forum żeby móc zapytać jeśli się czegoś nie wie, bo wiem że są osoby które mają pojęcie i dużą wiedzę na ten temat, o filtracjach, sposobach i od takich osób oczekuję odpowiedzi. Ty odpowiedziałeś jak to u Cb wygląda i spoko, nie odczuwasz różnicy to ok. Natomiast są osoby które to odczuwają i chciałbym dowiedzieć się jakiego sposobu np. dana osoba użyła że czuje różnicę taką a nie inną. Tyle w temacie.
  • 29 / 10 / 0
Od siebie powiem tak, ze będąc w ciągu na oksy, gdzie brane głównie doustnie 80mg (oczywiście zdjęta otoczka, wypelnienie zmielone na pył i do soku) tak 4-5razy dziennie potrafiłem co 2-3 dni przywalić iv w celu „odczucia tego wow” wiecie o co chodzi. I pierwsze kilkanaście razy to czasami musiałem się mocno pilnować, żeby oddychać i nie zasnąć. Nie wiem na ile to moje tez tendencje do różnych schiz. A było to już po roku ciągu na oxy. Wiec co do pomysłu o iv - lepiej zacząć ostrożnie zawsze za kilka h możesz więcej. Dodając: heroina iV ma rzekomo przeliczenie 3:1 co do morfiny jeśli chodzi o moc, w sensie 3x silniejsza, oxy jest niby 50% mocniejsze od morfiny wiec w teorii hera 2:1 oxy. Z 2 lata temu patrzyłem na czystość heroiny gdzie ludzi policjanlapala z jakimiś tam ilościami to było to gdzieś w okolicach 15%. Ćwiara w WWA w bramie ma 200-220mg. Przyjmijmy 200mg dla lepszych obliczeń. Wiec mamy 30mg czystej Hery. Wniosek taka tabletka ma jednak swoją moc, wiec warto się zastanowić, wiadomo wjazd inny ale łatwo sobie zaszkodzić.

PS.
Gdy o tym pisałem to przypomniał mi się smak sniffa oxy, uwielbiam. Marnotrastwo towaru, ale jakoś mi się to podobało, ze mogłem sobie iść i przyjebac takie oxy
  • 683 / 133 / 0
@gekon2116 a tam gowno prawda, muszę przyjebac takie 3 oxy80 i.v żeby poczuć to co po jednej MST 200, oksykodon drogą dożylna to przy morfinie tą drogą gówno, morfina doustna to jak inny narkotyk i tylko porównując oxy p.o do majki p.o można stwierdzić ze jest „mocniej”
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.