Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Spróbuj się bardziej rozpisywać na przyszłość.
@bulku Warn zdjęty.
@IvoPartisan i @FAMAS1980 – warny zostają bo zamiast dyskutować o temacie to zaczynacie personalizować problem i jechać po sobie wzajemnie. Zaprzestać!
W stosunku do użytkownika @Czoug nie było żadnych pogróżek z mojej strony, jedynie informacja jak takie zachowania mogą się skończyć, gdy się komuś narazi. I nie wiem o co chodzi z tym "nie pierwsze w moim kierunku" - gość wziął to chyba zbyt osobiście do siebie, paru userów w tamtym temacie mu napisało, że takie coś się może skończyć wpierdolem.
Proszę o usunięcie tego ostrzeżenia, z góry dzięki.
Zdjąłbym, ale tym zajmuje się @surveilled i to u niego ostateczna decyzja będzie za/przeciw. Niemniej jednak ja uważam, że w zupełności warn "z dupy" :)
Poza tym czuć nawet w powietrzu, że sam "zwrot" mający ukierunkowanie na: "za takie coś dostaniesz prędzej czy później wpierdol" nie odnosi się jako pogróżka stricte personalna, a potraktowałbym to jako ostrzeżenie, aby tak nie robić.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
02 lutego 2024Amunicja pisze: Ty zwyrolu !? I naprawdę nie mam pojęcia, dlaczego za taki post dostałeś karmę od kogokolwiek, zamiast fizycznego wpierdolu.
28 grudnia 2023Amunicja pisze: Znęcasz się nad bezbronną istotą, która nie ma jak ci (tu również specjalnie) przypierdolić w ryj choćby dla samej zasady i jeszcze chcesz za to pieniądze ? Ty nie zasługujesz nawet na pogardę i nacharanie na ryj po takich bestialskich sytuacjach.
04 kwietnia 2024Amunicja pisze: Za takie teksty to powinno się obijać ludziom ryja.
BTW: Nie podoba mi się to, że mój temat o bezpiecznej amfetaminie wylądował w koszu (jeszcze publicznym ażeby mnie zlinczować), skoro wisiał przez kilka miesięcy w knajpie pod przychodnią czyli de facto dziale o luźnych dyskusjach dotyczących zdrowia to dlaczego nikt nie zareagował na to wcześniej?!
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Ten temat zresztą istnieje już jako topic62284.html i tam należy kierować techniczne zapytania "jakie wypełniacze najmniej szkodliwie stosować do osłabiania mocy towaru". – Pytanie owszem samo z siebie nie jest moim zdaniem naganne... Wylała się taka fala pogardy bo słabo sformułowane to zostało.
Towar jest przycinany niemal zawsze. Wystarczy spojrzeć na tabsy benzo: zawierają 1-2% subst.aktywnej, a reszta to co?
Napisałem o 17:47:29 21.04.2024 dlaczego pozwalasz na "trollowanie"?
Moderator @jezdziecpatologii o 17:47:37 21.04.2024 odpowiedział:
jezdziecpatologii pisze:Nie wypierdalaj się świeżak
jezdziecpatologii pisze:Skargę chcesz dojebac konfidencie?
Pierdolony ty
Najgorsze jest te przyzwolenie na wyzywanie, kłótnie, chyba to się nazywa "trollowanie"? zawsze hyperreal uważałem za poważny serwis no wiadomo jak jest tematycznie ale nie będziemy tutaj takich rzeczy tolerować?
Ciąg dalszy z 21.04.2024
@jezdziecpatologii
Napisał też o godz. 18:07:35 O jebany
18:07:38 Hahahahahaha
@xxodarkoxx
18:08:41 Jaki cfiuel
18:08:45 A nawet no kirde
18:08:49 No cwel
@jezdziecpatologii
18:09:07
@jasimalgosia we zdejmij mi moda bo z tymi pedałami multikontami to szkoda gadac
18:10:14
jezdziecpatologii pisze:Szkoda mi czasu na te szambo typa stary napierdala czy tam ma żeby w czaszce
I się pruje kurwisko
biel pisze:rozjebany jak anus darka (użytkownik xxodarkoxx)
Następnym razem jeśli zauważysz podobna sytuacje ,napisz do mnie bezpośrednio na pw ,napewno znajdziemy rozwiązanie, a ja będę mogła zareagować odpowiednio .
Mimo wszystko zapraszam na czat ,zwykle jest spokojnie ,a wszystkie aferki załatane ma bieżąco.
22 kwietnia 2024roolth pisze: @surveilled
Napisałem o 17:47:29 21.04.2024 dlaczego pozwalasz na "trollowanie"?
Moderator @jezdziecpatologii o 17:47:37 21.04.2024 odpowiedział:Napisał również o godz 17:49:47 21.04.2024jezdziecpatologii pisze:Nie wypierdalaj się świeżakNie wiem kogo wy tam wybieracie na tym chacie na moderatora albo admina ale widziałem że losowe osoby dostają bana bez powodu.jezdziecpatologii pisze:Skargę chcesz dojebac konfidencie?
Pierdolony ty
Najgorsze jest te przyzwolenie na wyzywanie, kłótnie, chyba to się nazywa "trollowanie"? zawsze hyperreal uważałem za poważny serwis no wiadomo jak jest tematycznie ale nie będziemy tutaj takich rzeczy tolerować?
Ciąg dalszy z 21.04.2024
@jezdziecpatologii
Napisał też o godz. 18:07:35 O jebany
18:07:38 Hahahahahaha
@xxodarkoxx
18:08:41 Jaki cfiuel
18:08:45 A nawet no kirde
18:08:49 No cwel
@jezdziecpatologii
18:09:07@jasimalgosia we zdejmij mi moda bo z tymi pedałami multikontami to szkoda gadac
18:10:1418:13:02jezdziecpatologii pisze:Szkoda mi czasu na te szambo typa stary napierdala czy tam ma żeby w czaszce
I się pruje kurwiskobiel pisze:rozjebany jak anus darka (użytkownik xxodarkoxx)
Sorry ale uruchomiliście wujka.... @ ZleSpiaca Czemu Pani broni tych modów ? Naćpał się jeden z drugim i obrażają innych użytkowników , kurwa i podkreśla jeszcze chuj jeden z drugim że są długo na forum a kolega jest świeżakiem No kurwa !! ja tu siedzę od 2008 a nigdy taka wiocha mi się nie ulała z pyska na text. Każdego trzeba szanować nie zależnie od koloru. Kiedy posiadasz status moda powinno się być klasą zarządzającą ludźmi a nie chujem naćpanym który podkreśla swoją pozycje ---- O Kurwa mam kolorek jestem Zajebisty a inni są świerzaki.. Słuchaj koleżanko nie powinnaś tych chamów bronic. Moze to był pierwszy wyskok tego łba ,bo nie mam pojęcia kto to jest ale powinien zostać protekcjonalnie zjebany żeby mu kurwa wigor spadł ze 100 punktów na jakies 20, żeby jeden z drugim zrozumiał że nie kolor jest wazny ale to jak się prezentujesz i co piszesz .... Kiedy bedziesz takich degeneratów bronić że niby to pierwszy wyskok itd , nic sie nie stało sytuacja się powtórzy... Zle spisz koleżanko ??? Chyba że mnie przekonasz do swojej racji i do tego że lepsza jest marchewka od kija.... No pani moderatorko może zbyłaś kolegę od skargi ale ja bym chciał dokładniej posłuchać Twojej protekcji odnosnie tych naćpanych i chamskich moderatorów. Powiedz jeszcze coś na obronę tych kolorowych chamów. Chetnie poczytam
W rzeczywistości, na forum i czacie nie zawsze każdy jest gotowy do pracy, a zasoby ludzkie w postaci wolontariatu zazwyczaj są ograniczone. Czasem, administracja pozwala na pewne wyjątki, angażując się i minimalizując negatywne skutki - tak, aby zadowolić wszystkie strony. Gdyby ŹleŚpiąca natychmiastowo usuwała każdego moda za naruszenie, nie byłoby wystarczającej liczby osób do nadzorowania czatu.
Jeśli jednak takie zachowania staną się powszechne, będą nieuchronnie niosły za sobą konsekwencje, więc możesz być pewny reakcji z jej/naszej strony. Jak ktoś kiedyś trafnie powiedział, nie powinniśmy dopuszczać do tego, aby forum stawało się czymś na miarę nerwicy; raczej powinniśmy promować normalną rozmowę i dyskusję z dopuszczeniem pewnych śmieszków.
Tolerujemy pewne granice zdrowego rozsądku w treściach i postach, sytuacje, które nagminnie się powtarzają, będą raczej tłumione w zarodku.
Jeśli ktoś dostał bana bezpodstawnie, to nie mam zdania na ten temat. Decyzję w takiej sytuacji musi podjąć osoba odpowiedzialna za zarządzanie czatem, ponieważ ja nie mam żadnej ingerencji w tę sprawę. Chociaż formalnie jestem obecny na czacie (ale poza knajpą), zazwyczaj unikam go, więc nie mam pojęcia, co się tam dzieje ani jakie są problemy.
A posta napisałem, żeby wyjaśnić jak to wygląda z pespektywy moderacji i zespołu zarządzającego.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/weedatwork.jpg)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zdzojntempolak.png)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/portfelzpisza.jpg)
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami
Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/kasmjwgrze.jpg)
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa
Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/wklegalize.png)
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym
Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).