Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 1223 / 487 / 0
fakt,kodeina wychodzi drogo no ale jest bez recki,z trampkiem to jednak problem.
  • 482 / 96 / 0
11 marca 2020igla83 pisze:
kodeina vs tramadol,co lepsze waszym zdaniem ?
Zdecydowanie kodeina. tramadolu używam tylko w ostateczności. Profil działania tramadolu jest... mało opioidowy :D
  • 2198 / 715 / 0
Jaki problem, no serio jak ktoś nie umie znaleźć źródła tramadolu czy wyciągnać od lekarza to nie wróżę długiej kariery w ćpaniu. Przecież to tak powszechny środek jak klony.
@anonimowy18 - to jeszcze bardziej wychodzi przy podaniu iv. Tak, waliłem parę razy trampka po kablach. Działał jak jakiś stim czy euforyk, z opio efektów nie było nic. Może poza spowolnieniem i utwardzeniem kupy.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 482 / 96 / 0
@WrakCzlowieka

Zgadzam się w 100 procentach. Działanie tramadolu najbardziej mi przypomina małą dawkę DXM 80-100mg plus lekkie pobudzenie. Czyli takie lekkie roztrzepanie/nieogarniecie. No może tylko ja to tak czuję, nie wiem
  • 1223 / 487 / 0
11 marca 2020WrakCzlowieka pisze:
Jaki problem, no serio jak ktoś nie umie znaleźć źródła tramadolu czy wyciągnać od lekarza to nie wróżę długiej kariery w ćpaniu. Przecież to tak powszechny środek jak klony.
@anonimowy18 - to jeszcze bardziej wychodzi przy podaniu iv. Tak, waliłem parę razy trampka po kablach. Działał jak jakiś stim czy euforyk, z opio efektów nie było nic. Może poza spowolnieniem i utwardzeniem kupy.
gdybym mial kolowac recepty to juz wolalbym na cos lepszego np.morfine,z koda jest ten plus ze idziesz do apteki i kupujesz ten thiocodin czy antidol bez kombinowania.
  • 1683 / 126 / 0
10 marca 2020Vratislav pisze:
@Alenn do czasu ziom, przyjdzie kiedyś pierwszy skręt to o następne już będzie dużo łatwiej. ;)

@Jonathan możesz zmieszać, nie ma przeszkód. Nie baw się w żadne leany czy inne chujstwo tylko zagryź tabsy, zapij syropkiem prosto z buteleczki i ogień. %-D
tyle lat biore i mialem pare razy skreta, tylko teraz jak postanowilem rzucic to nagle go nie mam
  • 2876 / 267 / 0
opierdolcie 30-40mg oxy, 80mg kody i 50 mg prometh + alpra wg tolerki, zobaczycie co to dobra pizda xd

polecam do tego jeszcze mocne zioło indica z wiadra
  • 482 / 96 / 0
Mieszanie 5 substancji na raz to już chyba lekka przesada
  • 2876 / 267 / 0
sorry, zapomniałem napisać, że to pisane z lekką ironią i dla ludzi, którzy już trochę w życiu przeszli że tak powiem ;)

OCZYWIŚCIE TO CO PISAŁEM TO W ŻADNYM WYPADKU MIKSOWANIE DLA POCZĄTKUJĄCYCH
Spoiler:
  • 2011 / 124 / 0
Mama mówiła @p420 - jak już nie możesz to kodę zostaw, ale alprę i oxy zjedz %-D
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.