Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Dzięki za obie odpowiedzi, no trochę przeraził mnje ten stan, dalej mam taką pizdę, czuję że to milosc.
  • 131 / 19 / 0
@szszszsz88
rady z alkoholem sobie daruj, nie dość że odwadnia to podnosi ciśnienie tak samo jak kryształ.
Jak masz to elektrolity, witaminy z grupy B, witamina C w dawce 1000mg, wmusic trochę wartościowego posiłku z węglowodanami, najlepiej lekki posiłek na bazie warzyw (są fajne miksy na patelnie do zrobienia) do tego ryż. Dużo pomidorów bo to potas i działa dobrze na serce, jeśli pomidorów nie masz to potas w kapsułkach i podstawowe witaminy jakie ja łykam to B2, B6, B12, Wit C 1000mg, magnez chela mag b6 forte 300mg z firmy olimp, ashwaganda przed snem. No i najbardziej normalna i przyzwoita rada po uzupełnieniu braku witamin i elektrolitów to sen. Jeżeli nie masz wspomagaczy, może być trudno ale ze zmęczenia organizm potrafi paść w pewnym momencie.

edit. w moim przypadku pomaga też ciepły prysznic ale nie za gorący jeżeli jesteś w stanie, poczujesz się znacznie lepiej i odświeżona.
  • 3245 / 622 / 0
I pod żadnym pozorem chemia typu benzo, neuroleptyki i inne nokautujące obniżające tempo działania organizmu, z powodu odbicia, jak ktoś nie jest zahartowany bardziej zaszkodzi niż pomoże.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5835 / 1208 / 43
No i przede wszystkim niech przestanie to gówno zażywać.
Nasze rady są bezwartościowe, jeżeli ona dalej bierze...
Dorzucę jeszcze Aspargin. Jest on lekiem, a nie suplementem diety. Zawiera potas i magnez.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 131 / 19 / 0
aspargin to tylko potas I magnez w śmiesznie małym miksie po takim zażywaniu kryształu, ale jak jakimś cudem ma to lepsze to niż nic
  • 0 / / 0
Dalej mam halucynacje, trochę długo.
A co do ćpania to skoro 36 lat zajęło mi ogarnięcie mefedronu to nieprędko leveluję.
Dzięki za rady, uczymy się na błędach .
  • 921 / 226 / 0
A wracając do alkoholu to może być ale tylko piwo i max 1. Wiem że ryzykowna rada, ale raz że mi osobiście piwo raz zbiło moją jedyną psychozę amfetaminową, dwa, że ze względu na zawartą lupulinę w szyszkach chmielu piwo w małych ilościach działa uspokajająco, odprężająco, również prędzej zniesie ciśnienie niż podniesie. ŻADNA WÓDKA.

Jeżeli masz benzo tj relanium, sedam, klonazepam, xanax to łyknij. Dwóch pierwszych możesz 2 tabletki, klona i xany po 1. Nie wiem dlaczego pisali, że nie możesz. Nie łącz z alkoholem.

Przedawkowanie to wskazanie do benzo kurwa mać!!!! A nie że niedajborze się uzależni bo to niećpun. Jak niećpun jak ćpa.
Jedyna różnica że lepiej na niego zadziała i skuteczniej.

Neuroleptyki: jak dostałeś kiedykolwiek jakiś tisercin, ew ketrel to weź tabletkę jednego lub drugiego. Jak nie wziąłeś ani benzo ani alko. Niczego z niczym nie mieszaj. Tłumaczę jak laikowi, nie jak debilowi w razie wu :)

Po prostu wypierdol resztę tematu do kibla. Wątpię że to mefedron jak bierzesz pierwszy raz (mefedron nie kosztuje 50zł) a dwa, raczej nie przestaniesz póki to masz. Uroki ketonów. A jak będziesz to jeść to przystanek Tworki witają.

Chociaż skoro tak składnie piszesz to nie jest aż tak źle z Tobą. No na pewno może być gorzej.
  • 205 / 64 / 0
Ale jak te halucynacje wyglądają? Czym się objawiają? Widzisz rzeczy których nie ma czy jakaś paranoja ci się włącza?
  • 921 / 226 / 0
Ciekawe pytanie. Bo jeśli to 'kryształ' tj na 85% 3cmc/4cmc (dane zmyśliłem) to paranoja, napad nerwicy etc. Gorzej jak to pełnoprawne halucynacje. Bo wtedy trzeba wziąć pod uwagę, że to nie są chloropodobne. A raczej nep, alfy. A z a-pvp czy nepa da się piękne kryształy otrzymać.
  • 365 / 103 / 0
@szszszsz88
Haluzynacje masz z niewyspania i przemęczenia organizmu. Musisz się porządnie wyspać i Ci przejdzie. Dobrze zjedz, ciepły (ale nie gorący) prysznic (do wanny nie wchodzi bo możesz zasłabnąć) I do łóżka.
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
ODPOWIEDZ
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.