Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Innym razem jak brałem 1P + miprocynę a ziomek DXM to nagrywał część kamerką w laptopie, wtedy rzeczywiście pośmialiśmy się trochę dzień później, zwłaszcza z jego braku możliwości wypowiedzenia jednego składnego zdania.
28 lipca 2019blackgoku pisze: Jak chcesz się pośmiać po tripie to nagraj na dyktafonie w telefonie swoje przemyślenia. tylko sobie zapisz na kartce przypomnienie, żeby nie wyleciało z głowy.![]()
Na comedownie czy afterglow to już jest bardzo przyjemne przyznam :)
Niektóre filmy czy seriale bardzo fajnie ogląda się na kwasie, bardzo dobrze wspominam oglądanie wtedy z przyjacielem Initial D 3rd Stage oraz Trailer Park Boys.
Jutro dostane kwas 2x 200 ug. Szukałem kwasu od niecałego roku ( końcówki września, kiedy znajomy opowiedział mi o LSD) i dopiero teraz poznałem kogoś kto go aktualnie ma. Jutro chce już spróbować kwasu. Lecz o 16 musze ogarniać a kwas dostaje o 10 rano. Jaką dawke zalecacie żeby były jakieś ciekawe efekty ale żebym po 6 godzinach ogarniał? Pewnie każdy mi napisze żeby poczekać na lepszą okazje i zażyć minimum 120 żeby porządnie przeżyć pierwszy raz ale okazja na takiego prawdziwego tripa nadarzy mi sie za minimum 2 tygodnie kiedy będe ze znajomymi na działce a nie wyobrażam sobie nie spróbować kwasu mając go pod ręką i to jeszcze kiedy czekałem na niego ponad pół roku. Już wiele razy spotykałem kogoś kto mówił że ma jakiś ogar na kwas ale ostatecznie każdy z nich po +/- miesiącu mówił że jednak nie ma.
Schowaj do lodówki i zjedz przy lepszej okazji.
nie wrzucaj teraz
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.