Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 62 / 3 / 0
Nie możliwe ze po przerwie 80mg cię nie kopnęlo chyba jednak lewe tabletki. Rozgryzlas je? Czułaś goryczkę? Mnie po odstawce 2dni 40 ratowała bo 20slabo gdyż tolerke mam już zrobiona. Jak brałaś rzadko to nie możliwe by 80 nie ruszyła.Chcialam rzucić ale kuzwa te dwa dni dały mi popalić już.
  • 703 / 135 / 0
28 sierpnia 2023trotyl20 pisze:
mial ktos z was kiedys zmiany skorne po oxy? zauwazylem drobne czerwone krostki w okolicach mostka i po wew. stronie obu łokci
Możliwe ze to przez wyrzut histaminy, spróbuj zarzucić hydroksyzyne lub inna antyhistamine przed aplikacja oxy, a nawet teraz jeśli masz jakieś „uczulenie”
  • 326 / 42 / 0
podawanie per rectum daje jakieś mocniejsze działanie od orala? będę miał oksana ale zaledwie 40mg i się zastanawiam jak to spożytkować żeby mieć przyjemnie przy mojej tolerce na 900 kody xD jakieś pomysły? igły nie wchodzą w gre (nie chodzi o fakt kłucia się tylko o krótkie działanie XD, przy aktualnym stanie mojego życia mam wyjebane co się ze mną stanie)
Ostatnio zmieniony 13 września 2023 przez slodkapszczolka, łącznie zmieniany 1 raz.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 703 / 135 / 0
@slodkapszczolka nie ma sensu moim zdaniem walenie oksykodonu per rectum ponieważ oxy ma zajebistą biodostepnosc oralnie
  • 326 / 42 / 0
a fajnie poklepie to 40mg przy takiej tolerce na kode? czy probowac podbijac ps ktos kiedys pisal ze per rectum zadzialalo na niego prawie jak iv
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 703 / 135 / 0
Zarzuć 40mg najpierw doustnie i sobie wyczuj substancje, mysle ze przy tolerce na 900mg kodeiny powinna być to bezpieczna dawka, w FAQ oksykodonu możesz sobie przeczytać ile możesz przyjąć na tolerke na 900mg kodeiny, jest to tam opisane
  • 593 / 82 / 0
hmm... mysle ze 40mg to go porzadnie klepnie, pewnie dostaniesz noddow. Ja teraz mialem przerwe 2 mies od opio, no wiadomo w miedzyczasie jakas koda to bylem na 500mg, a jak jeblem 40mg iv to poprostu jak sie polozylem to noddy. Nie wiem czy to dobrze czy nie ze mam teraz 2 blistry %-D ale mimo wszystko i tak wole majke
Jestem dość trudny.
  • 703 / 135 / 0
@furyofpatientman ja tez wole majke, mnie nawet nie robi 240-300mg oxy i.v solo dlatego używam oxy tylko do mixow z majką w jednej pompie, zawsze uważałem ze oksykodon nie ma podjazdu do morfiny
  • 593 / 82 / 0
No kompletnie wedlug mnie i do tego trzyma kurwa 20 min ja nie wiem o co chodzi, zjem po tez jakos krotko trzyma, zajebe w kabel i tez mnie potrafi nie zlapac. Nawet wejscie jest srednie.. jak pukne sobie 100mg majki to jakby mi ktos mlotkiem przez glowe zajebal a tutaj? Nie wiem na prawde czym ludzie sie tak zachwyczaja a co najgorsze jakos dziwnie boli zoladek.. Poczatki byly na prawde fajne ale mmimo moich dlugich przerw miedzy braniem opiatow to ten kazdy powrot do oxy coraz bardziej zniecheca mnie do kupowania go i chyba to jest ostatnni raz kiedy kupilem te smieszzne tabletki. Nie bede mial mozliwosci zakupu morfiny to odpuszxzam sobie albo kupie se dhc.
Jestem dość trudny.
  • 21 / / 0
27 sierpnia 2023ZupekChinski pisze:
@xantiago
Nabawisz się skrenta po metadonie. Przesiądź się na sam oksykodon lub morfinę lub herę przez miesiąc w celu redukcji szkód do tygodnia zamiast długiego skrętu do miesiąca. Ewentualnie zostań na metadonie i redukuj dawki.
22 sierpnia 2023Prox pisze:
Słuchajcie mam pytanie bo spotykam się z opiniami że oxydolor rozkruszony/pogryziony bez otoczki działa lepiej P.O od oxycontinu w takiej samej formie. Czy to prawda? Są tutaj osoby na które continy działają lepiej od dolorów w takiej formie? Bardzo proszę o podzielenie się opiniami bo tylko taka forma przyjęcia mnie interesuje i nie wiem na który się zdecydować.
Rozkruszanie tabletek to błąd, masz silniejszy wjazd ale krótszy czas działania.
Dzięki za odpowiedź ale nie dotyczy stricte pytania
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.