28 sierpnia 2023trotyl20 pisze: mial ktos z was kiedys zmiany skorne po oxy? zauwazylem drobne czerwone krostki w okolicach mostka i po wew. stronie obu łokci
27 sierpnia 2023ZupekChinski pisze: @xantiago
Nabawisz się skrenta po metadonie. Przesiądź się na sam oksykodon lub morfinę lub herę przez miesiąc w celu redukcji szkód do tygodnia zamiast długiego skrętu do miesiąca. Ewentualnie zostań na metadonie i redukuj dawki.Rozkruszanie tabletek to błąd, masz silniejszy wjazd ale krótszy czas działania.22 sierpnia 2023Prox pisze: Słuchajcie mam pytanie bo spotykam się z opiniami że oxydolor rozkruszony/pogryziony bez otoczki działa lepiej P.O od oxycontinu w takiej samej formie. Czy to prawda? Są tutaj osoby na które continy działają lepiej od dolorów w takiej formie? Bardzo proszę o podzielenie się opiniami bo tylko taka forma przyjęcia mnie interesuje i nie wiem na który się zdecydować.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.