Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 703 / 135 / 0
09 marca 2020toxic1337 pisze:
@lufa9999 Rowniez tak miewam, ale nie nazwalbym tego zadna "zwala" czy kacem. Ja po prostu po waleniu opiatow tyle lat, mam tak zajechana gospodarke dopaminowa w mozgu ze towarzyszy mi chroniczna anhedonia i nic nie ma sensu. Nawet nie chce mi sie do ludzi odzywać, wycofałem sie mocno ze spoleczenstwa. Cos za cos ;)

Podziwiam walenia tyle lat kodeiny... Czy tylko ja spierdolilem sobie życie w tak zaskakującym tempie idąc w sierpniu 2019 do apteki po thiocodin, przechodząc na antidol dochodząc do dawki 900mg, przechodząc na Majkę i.v dochodząc do dawek 200 na strzał i waląc hel po instalacji, nie rozumiem tego fenomenu jak mocno pokochałem opiaty i jak bardzo tęsknię za kodeiną leżę teraz ugrzany brązem i wspominam ją czasami będąc już na i.v poszedłem po kode, ostatnio będąc na metadonie tylko po to by z tęsknoty oszukać umysł i sobie ją przyjebac, fakt działania kodeiny nie poczułem, tylko jakby delikatne podbicie Mietka... W pół roku od kodeiny do heroiny Kryste Mario... Powinno być w tym dziale jakieś ostrzeżenie, chociażby na moim przykładzie, masz bordera nie zabieraj się za kodeine
  • 3455 / 563 / 2
Nie nie tylko Ty Xantiago.. Miliony ludzi na calym swiecie tez :korposzczur:

A tak na powaznie przymierzam sie ostro do..

Ogladania telewizji.

Dobra juz nic nie pisze poczytam sobie z innego konta to mnie uspokaja peace :patrzy: :patrzy: :patrzy:
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 776 / 106 / 0
takie uroki opio :P
lekarstwo na wszystko, cialo jak i dusze.
Jak juz mowilem- cos za cos, to bilet w jedna strone.
  • 1683 / 126 / 0
ja teraz splacam cene za ten bilet, 4 dni bez kody i daje rade bez skreta fizycznego nie wiem jakim cuddem
w styczniu i troche tez w lutym przerobilem razem 2000mg oxykodonu do tego potem do jakiegos 6 marca lecialo 800 mg kody dziennie
odstawilem z dnia na dzien
nic mnie nie boli ani nie rzygam, dziwny mam organizm
  • 60 / 7 / 5
Mieliście racje, biorąc raz kodeine oddajesz jej się do końca życia.
Pierwszy raz uzależnia psychicznie, i ten kto twierdzi inaczej to albo dopiero zaczyna z opioidami lub nigdy ich nie brał.

Obecnie staram się utrzymywać na dawce 300mg pozbawiony wyrzutu histaminy (albo po prostu jest tak słaba że jej nie czuje) i zgrzanym w zadowalającym stopniu.

Miałem kilka wypadów na większe dawki jak dla mnie - 495mg największa póki co i nie zamierzam pobijać tego rekordu. Ale doszedłem do wniosku iż wydawanie 30-40zł na sztukę ćpania jest średnią opcją.

Ostatnio zamiast tabletek, dostałem syrop i będzie to mój pierwszy raz. Zamierzam zrobić lean lecz mam pytanie. Czy mogę zmieszać ze sobą syrop i tabletki? Czy nie za bardzo to działa i muszę kupić drugi? Bo póki co mam tylko jeden syrop i nie mam w planach kupować drugiego.
Thinking isn’t going to get us anywhere.
  • 1211 / 616 / 0
@Alenn do czasu ziom, przyjdzie kiedyś pierwszy skręt to o następne już będzie dużo łatwiej. ;)

@Jonathan możesz zmieszać, nie ma przeszkód. Nie baw się w żadne leany czy inne chujstwo tylko zagryź tabsy, zapij syropkiem prosto z buteleczki i ogień. %-D
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 715 / 0
Nie sądzę żeby on nie miał nigdy skręta. Może tylko teraz tak zareagował organizm. Tak czy inaczej tylko się cieszyć.

A ja walę opio od lat i uważam że od pierwszego razu uzależnia się raczej mniejszość osób. I co teraz? I gdzie jest buk? Chociaż pewne zmiany w mózgu pewnie zachodzą, w podświadomości pewnie też. Mimo to znam osoby które waliły kode kilka razy i działała prawidłowo - a mimo to w ogóle im nie podeszła. W oksykodon pewnie więcej osób się wpierdala, ale są też tacy co hery próbowali i potem mieli wyjebane na nią czy inne opio. Oczywiście im lepsze opio tym ten procent jest mniejszy.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 1223 / 487 / 0
jak to jest z tym gryzieniem czy kruszeniem tabletek thiocodinu,czy to cokolwiek daje poza tym ze szybciej wchodzi ? ja jednak wole polykac je w calosci.
  • 60 / 7 / 5
Raczej nie.

@Vratislav Skoro tak to pizda ogień. Smak to pewnie jest okropny, zgadłem? :rzyg:
Thinking isn’t going to get us anywhere.
  • 549 / 179 / 0
10 marca 2020Jonathan pisze:
Pierwszy raz uzależnia psychicznie, i ten kto twierdzi inaczej to albo dopiero zaczyna z opioidami lub nigdy ich nie brał.
Ale może nie zadziałać koda za pierwszym razem; żeby mieć gwarancję, że wszystko się poczuło jak należy, to trzeba przetestować tak przynajmniej kilka razy, no chyba, że było zajebiście już za pierwszym. Wówczas pojawia się pytanie, czemu by znowu nie miało być tak dobrze.

Tak, opiaty to zdecydowanie bilet w jedną stronę, polecam się zdecydować, czy chce się być w kołowrotku uzależnienia (nie cały czas biorąc, bo tak się nie da) do końca życia - decyzję podjąć należy jeszcze przed spróbowaniem pierwszej dawki, albo (absolutnie ostatni moment) tuż po pierwszej działającej, później jest na to za późno. A jak po setnej czy tysięcznej dawce ktoś dopiero zauważy, że opio to jednak nie to, no to bardzo mi przykro, ale w takim razie po co brał przez te wszystkie razy dotychczas? Przecież doskonale wiadomo, że substancje z tej grupy uzależniają i to prawdopodobnie najmocniej na świecie!

Unikajcie syropków, mnie nawet jeszcze zostały syropki, niewiele bo niewiele, lecz coś tam jest, ale ich nie walę, boję się o zdrowie. Po podaniu za dużej dawki rzyganko murowane (max jeden Thioco mogę wypić, albo pół Pini). Już Thioco w tabsach jest lżejsze dla układu pokarmowego, no a Antidol z filtracją to już w ogóle miodzio. Na zdrowiu w tym aspekcie oszczędzać nie należy, szczególnie jeśli idą większe ilości i to co dzień. Albo się staniecie kodziowrakami wnet...
10 marca 2020igla83 pisze:
jak to jest z tym gryzieniem czy kruszeniem tabletek thiocodinu,czy to cokolwiek daje poza tym ze szybciej wchodzi ? ja jednak wole polykac je w calosci.
Podbija jakość fazy kosztem długości. Moim zdaniem jednak warto się przemęczyć i pogryźć, różnica jest naprawdę spora, dobrze przemielony w japie Thio wchłania się podobnie dobrze i szybko, co koda w roztworze wodnym z naszego kochanego leku na A. Jedyne, na co trzeba uważać, to żeby się nie porzygać, chociaż te Thio nie mają wcale jakiegoś bardzo hiper-ohydnego smaku; retardy tramadolu na przykład odrzucały mnie sporo bardziej, do dziś mnie trzepie na samo wspomnienie.
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.