Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 9372 / 1823 / 2
24 stycznia 2024ListyDoMDMA pisze:
Jest jakiś nowy wątek złote maliny edycja 0 czy jakoś tak, ktoś tam wstawił mój post z przed kilku miesięcy ze zmienioną treścią w jakiś dziwny sposób treścią, proszę o usunięcie tamtego posta.
tasiemiec-gdzie-sie-strolowac-t77315.html
Tu link do tego wątku

Wgl początek tego wątku wygląda jakby ktoś przekleił posty z innego i sobie dla śmiechu pozmieniał treść WTF?

Ps. Czy moderatorzy (jeśli to oni) mogą sobie od tak wstawiać posty z dowolną treścią z kont użytkowników? Bo jeśli tak to to jest nieźle pojebane
Sprawa zostanie wyjaśniona i tutaj zostanie umieszczona odpowiedź.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1311 / 334 / 12
24 stycznia 2024mietowy3 pisze:
Również mój przerobiony przez moderatora proszę usunąć
Jak tym tam nawet żadnego posta nie napisałeś %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5114 / 886 / 0
Bo napisał kto inny
Ja już zgłosiłem sprawę do prokurwatury
Winni zostaną podciągnięci
Byle nie w stylu A.Lrepperha
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2251 / 383 / 0
+1, czekam na wyjaśnienia. Przypominam, że Wasik i Kamiński trafili do więzienia za nadużywanie władzy!
  • 9372 / 1823 / 2
@mietowy3 nie spamuj. Takimi kwestiami zajmuje się @surveilled
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 6165 / 434 / 12
Proszę zgłaszać posty i jeśli jesteś autorką/em zgłaszanego posta to możesz zażądzać usunięcia.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 66 / 13 / 0
@surveilled z tego co ja wiem spam to jest
Spamming is the use of messaging systems to send multiple unsolicited messages (spam) to large numbers of recipients for the purpose of commercial advertising, for the purpose of non-commercial proselytizing, for any prohibited purpose (especially the fraudulent purpose of phishing), or simply repeatedly sending the same message to the same user.
Nie widze w moich postach spamu a jeśli ktoś nazywa offtopic spamem to niech sprawdzi sobie co znaczy rozmowa nie na temat a czym jest spam. Po prostu jakaś chujoza mnie zgłosiła mówię tutaj o @Vetulani44 który nawet to wielmożny panicz nie raczył odpowiedzieć na wiadomość, skoro się przypierdalasz do mnie na forum to zanim nabijesz post i napiszesz nie na temat napisz do mnie w sprawie tego posta/postów. Lub też dla moderatora @CATCHaFALL się to nie spodobało albo jedno i drugie. surveilled jeżeli podajesz PGP/GnuPG to podaj też fingerprint klucza.
Warn powinien być zdjęty z mojego konta ja na prawdę nie mam czasu siedzieć i tłumaczyć dla nietechnicznych ludzi cokolwiek tym bardziej że jest to marnowaniem mojego czasu. Są lepsze strony niż tutaj na których jest wiele więcej wartościowych i rzetelnych treści ale tylko po angielsku. Także doceńcie wartościowych użytkowników. Moje pytania o które pytałem sprzed lat np. po co nam szpiegujące i robiące browser fingerprint skrypty JS od g00gle np. robimy URL /report i co mamy? g00gle-analytics.com , hcaptcha i inne na innych podstronach forum? Jeszcze oczywiście nam wyrzuca sesje z forum... Pomijam debilne zamienianie g00gle na duckduckgo i straszenie zwykłych userów że facebook szpieguje. Forum nie działa w czystym HTML i CSS, no i wasze onion service doesn't exist anymore. Po co wam tyle domen ze słowem hyper*? Można łatwo to zablokować w DNSach przez Asterisk (gwiazdkę *)

A co za to mamy z różnych bzdur? Na reklamy. I to jeszcze do płatności w pseudoanonimowych kryptowalutach. Mamy też debilne i nikomu nie potrzebne memy które tylko marnują traffic na serwerze no i takie rzeczy jak wiadomości i rozmowy głosowe na chacie które powinny zostać zablokowane. Jakieś podcasty i ciekawe co więcej z nie przydatnych i robiących tylko problem rzeczy będzie. Tak samo t-shirty z logiem hyperreal, brak słów...

W ogóle atmosfera która panuje na forum jest typowo polacka, prostacka, toksyczna i chamska. Co po niektórych to boli to że w ogóle żyją i nie mają żadnych dolegliwości oprócz brania 24/7 towaru. Dotyczy się do sporej części osób w tym również adminów, moderatorów. Jak wy chcecie żeby ktoś tutaj był i jeszcze wam dorzucił pseudoanonimowe kryptowaluty jak pozwalacie na coś takiego?

Czytajcie moje posty po kilka razy bo często ktoś czyta je niedokładnie i potem nie do końca rozumie co miałem na myśli
  • 6165 / 434 / 12
Aha. Może moderator faktycznie źle podał powód odrzucenia posta. Sam parę Twoich zaakceptowałem, choć z podniesioną brwią. Nawet nie będę sprawdzał kto, bo treści posta nie da się odzyskać.

Poza tym, do kupowania t-shirtów nikt Cię nie zmusza. Ani do całej reszty. A jak Cię będzie stać na konstruktywną krytykę i wkład na poziomie "przydam się" to wysłuchamy. – Ponad to, nic Tobie więcej do powiedzenia nie mam.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 2932 / 243 / 0
10 lutego 2024boller pisze:
Tak samo t-shirty z logiem hyperreal, brak słów...
Pozwolę sobie na mały OT i odniosę się do tego: jest to wyuczanie użytkowników zbytniego zaufania społecznego - jakby nie patrzeć, większość userów to użytkownicy substancji psychoaktywnych zabronionych w Polsce, a zaufanie - nawet do - administracji w kwestii danych osobowych moim zdaniem nie powinno istnieć. W końcu te dane zawsze ktoś może przejąć jak mu będzie zależało i nawet serwer w Panamie nic nie pomoże. Administratorzy (bo jeśli ktoś będzie chciał zdjąć Hajpa a to kwestia czasu aż po cichu będzie taka próba (lub nawet już była)) będą pierwszym celem.
Dawny nick: tur3k
  • 66 / 13 / 0
@Amunicja zgadzam się w 100%. To co ja zauważyłem to jest to że nielegalność tych substancji przynosi to że nie ma już tylu wykręconych ludzi czy najaranych kannabinoidami po ich przedawkowaniu często. Pamiętacie jak było nie tak dawno z dopalaczami i jaki one hejt dostały. Teraz jest "mefedron" i jest to przykre jak wiele ludzi nie rozumie tematu.

Co do zbytniego zaufania społecznego to nie polecam ufać/mówić o tym że coś próbowaliśmy nawet osobom najbliższym sam zauważyłem jak ludzie z mojej rodziny lat 50+ który zielonego pojęcia nie mają o narkotykach reagują. Ale picie dla nich alkoholu to nic takiego, ta jasne. Mimo że nie nadużywam żadnych substancji to nie polecam się otwierać przy nich i im się zwierzać czy też "chwalić".

A jeśli ktoś chodzi z koszulką hyperreal to nie wiele trzeba nawet dziecko lat 12 już to sprawdzi czym to logo jest, mamy wyszukiwanie po obrazie w duckduckgo grafika, AI (sztuczną inteligencję przehajpowaną), itd. Samo to jest przyznawaniem się do brania chociaż raz "mrocznych narkotyków"
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.