Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 9372 / 1823 / 2
@london5 a kto Ci wlepił te pół roku bana ?
  • 768 / 105 / 0
A gdzie jest tutaj czat ?
Jeszcze jest za wcześnie by było już za późno
  • 1317 / 334 / 12
28 grudnia 2023Stteetart pisze:
Właśnie? Jak coś to nie ja %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 768 / 105 / 0
Jedzie @Czoug
 ! warn - odpocznij 72h
Kolejne takie dyskusje w tym temacie będą nagradzane warnami -- dotyczy to wszystkich. / D5
Jeszcze jest za wcześnie by było już za późno
  • 5783 / 1185 / 43
Nie da się już zacytować.

Tak jak pisałem wyżej: powody bana nie są publiczne.
Nadto, podstawą bana są fakty na forum. A fakty są takie że London opublikował pierwszy post w tamtym temacie i adresy.
To napisał Surv.

Po prostu mnie nie lubi i myślał, że nie dożyję końca bana.
A zbieraliśmy ze Z. kasę na mój odwyk, to go pewnie wkurwiło jeszcze.

Ale na pół roku ? To za dużo. Uważam że kara była surowa, sprawiedliwa ale za długa.
28 grudnia 2023Stteetart pisze:
Jak to kto - Surv.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 9372 / 1823 / 2
@london5 wiesz dobrze, że historia była nieco inna, ale mi chodziło o to kto Ci wlepił pół roku bana. Był to surv. To @surveilled podejmuje takie decyzje, nikt z modów nie ma fizycznej możliwości wlepienia co bana dłużej niż na 72h. Być może globale mają taką możliwość ale nie wiem.
Tam gdzie moderacja się wstrzymuje z decyzją (taka czy inną) do gry wjeżdża surv więc tak defacfo za coś czego nie robimy skargi i żale zbiera @surveilled.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 6165 / 434 / 12
Sorry, święta święta i przez to nie miałem czasu tu spojrzeć. Koleżce niepełnoletniemu zablokowałem konto aż będzie pełnoletni – bo był na tyle dokładny by podać w którym m-cu ma urodziny.

@london5 Dostałeś długiego bana, ponieważ dopuściłeś się defraudacji pieniężnej. Żeby nie karmić trola, nie będę przytaczał konkretnej sytuacji – choć pamiętam ją dobitnie.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 368 / 110 / 0
Jest jakiś nowy wątek złote maliny edycja 0 czy jakoś tak, ktoś tam wstawił mój post z przed kilku miesięcy ze zmienioną treścią w jakiś dziwny sposób treścią, proszę o usunięcie tamtego posta.
tasiemiec-gdzie-sie-strolowac-t77315.html
Tu link do tego wątku

Wgl początek tego wątku wygląda jakby ktoś przekleił posty z innego i sobie dla śmiechu pozmieniał treść WTF?

Ps. Czy moderatorzy (jeśli to oni) mogą sobie od tak wstawiać posty z dowolną treścią z kont użytkowników? Bo jeśli tak to to jest nieźle pojebane
"Life pain always sexy"
  • 1317 / 334 / 12
@ListyDoMDMA spoko post usunięto na prośbę autora
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2251 / 383 / 0
Również mój przerobiony przez moderatora proszę usunąć
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.