Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Klepie jak trzeba, ale w chuj zre nos i smierdzi jak powinna, nie przesadnie, spotykalem bardziej jebiace sorty.
11 stycznia 2018Aurion pisze: Nie wiem, czy mogę, ale z drugiej strony nie podaję tu żadnych vendorów ani nic z tych rzeczy, więc spróbuję. Jak jest z jakością speeda (pasta) w darknecie? Nigdy nie miałem dostępu do takiego polskiego, który wielu starych wyjadaczy wspomina. Wysuszyłem, niby fajnie, niby spoko, ale to chyba nie "to", sądząc po popularności tej substancji.
Pasta wcale nie jest lepsza, mieszają ją z glukozą i z wodą.
pamiętam jak byłī sorty 90 % to 80 mg dawało GODMODE przez 8 godzin stymulacja i bez sennośc trwałą 24 godziny ;p
zejście 2 dni trwało bylo oookrrooopne blleeeeeee...... teraz właśnie przypasowała mi ta amfa z pasty właśnie dzieki temu ze zejście jest w porządku śpie i jem normlanie, a do alkoholu na imprezie fajnie się trzeźwieje jak po koko na podobe :d
Niestety te pasty nawet jak po wysuszeniu nie stracą wiele wagi to i tak są właśnie mocno żenione bo trzeba przyjmować większe dawki niż możnaby się spodziewać. Chociaż jak ktoś wyczai promocje to może wychodzić i tak dość ekonomicznie taki deal.
The dream is gone
18 stycznia 2018eiffel65 pisze: no wiadomo, że dużo podobne to nie jest :d ale fajne jest to, że pijąc alkohol całą noc jestem trzeźwy, mogę co godzinkę iść sobie zajebać :D czuć leciutko dopaminkę :) fajnie mi się to komponuję z alkoholem i mj :)
pomijając już, że totalnie nie znosze połączenia alkoholu z prochem. nie i huj. zawsze tak mialem.
Kumpel raz przepil to alkohol zadzialal x2, wlaczyl mu sie agresor, trzeba bylo go odstawic do domu.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
The dream is gone
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.