Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2302 / 399 / 0
Zioło na niektórych jest też mocno schizogenne
Mondeeste pisze:
Mam nadzieję że nigdy już ścierwa nie tkne, pogłębila mi się nerwica znaczenie przez dosyć małe dawki(200mg średniej amf raz na tydzień kiedyś bylo, potem znacznie mniej i z mniejszą czestotliwoscia)
Odnoszę wrażenie że amfa dużo bardziej wpływa na schizy niż inne rzeczy
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 19 / 0
po spróbowaniu metkata amfa nie smakuje już tak dobrze ;*(
ale i tak wolę walić krajówę, niż ćpać nadmanganian
w życiu trzeba wszystkiego spróbować :liść: :nos: :hel:
  • 566 / 27 / 0
Co jest gorsze dla organizmu - zjedzenie sztuki w jeden dzień od rana do wieczora czy system 1dzień-300mg 2dzień-400mg 3dzień-300mg? Mowie tu o średniej jakości amph
  • 95 / 19 / 0
gorsze dla organizmu na pewno jest regularne wpierdalanie nawet w niewielkich ilościach niż co jakiś czas w dużych.
w życiu trzeba wszystkiego spróbować :liść: :nos: :hel:
  • 429 / 64 / 0
Jason13 pisze:
Ja tez jestem weekendowiec, 200mg? (czekam na moją rozkminkę z miligramami) bo jak tak to średnio leci 500mg, a w jeden weekend z dwoma Ziomkami opierdoliliśmy 7000mg na trzech, impreza trwała od 19.00-9.00 rano. To co mnie kurwa czeka???
7g na 3 od 19 do 9 rano? Hmmm ciekawe, to chyba na 7g proszku 3g amf.
Po 2.3g średniego towaru przez noc było by z tobą kiepsko mordo
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 5 / 0
Brałem ze 3 lata temu i było bardzo fajnie i zjazdy normalne. Ale przez rok porzuciłem potem raz na jakiś czas i było ok. Teraz biorę od 3 miesięcy i od początku niby ok ale zjazdy są cięższe w porównaniu do wcześniej. To kwestia czystości towaru. Teraz to sztyks na rynku czy jak ?
Uwaga! Użytkownik crash700 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 177 / 6 / 0
Jaki macie puls po fetowaniu? Macie jakieś pomysły jak uspokoić serducho bo mi te 130 w spoczynku w głowie aż słychać 😄
  • 21 / 5 / 0
16 listopada 2019xqzw pisze:
Jaki macie puls po fetowaniu? Macie jakieś pomysły jak uspokoić serducho bo mi te 130 w spoczynku w głowie aż słychać 😄
ja przed tym to ogólnie w ciągu dnia piję dużo magnezu w takich pastylkach co się rozpuszczają, obiad. pomaga to na potem, a w takrice trakcie to po prostu staram się pić wodę. to jest kurwa ciężki temat, ale staraj się to zbijać własnie lezeniem, nie polecma malenia mj bo to pójście nie w tą stronę, aj to niego łącze. woda. siedzenie albo leżenie i będzie lepiej.
Uwaga! Użytkownik crash700 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Zipki, szybkie pytańko mix z magnezem, magnez jako wypełniacz, aby zwiększyć ilosć, klasa benzedryny ok 60-70%
  • 993 / 49 / 0
niedawno wyklad sluchalem .. i historyk wspomnial o tym ze w laboratoriach milicji czy tam sb byla produkowana ta slynna polska amfetamina ... moze ktos to bardziej badal w tym ipeenie i jakies ksiazki albo chociaz artykuly? ktos zna? moga byc tez o swiatowym rynku dragow ...
prochy wciagales w proch sie obrucisz
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.