Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Mondeeste pisze:Mam nadzieję że nigdy już ścierwa nie tkne, pogłębila mi się nerwica znaczenie przez dosyć małe dawki(200mg średniej amf raz na tydzień kiedyś bylo, potem znacznie mniej i z mniejszą czestotliwoscia)
Odnoszę wrażenie że amfa dużo bardziej wpływa na schizy niż inne rzeczy
Jason13 pisze:Ja tez jestem weekendowiec, 200mg? (czekam na moją rozkminkę z miligramami) bo jak tak to średnio leci 500mg, a w jeden weekend z dwoma Ziomkami opierdoliliśmy 7000mg na trzech, impreza trwała od 19.00-9.00 rano. To co mnie kurwa czeka???
Po 2.3g średniego towaru przez noc było by z tobą kiepsko mordo
16 listopada 2019xqzw pisze: Jaki macie puls po fetowaniu? Macie jakieś pomysły jak uspokoić serducho bo mi te 130 w spoczynku w głowie aż słychać![]()
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.