...
KNOW YOUR BOUNDARIES[/align]
Czytam w sieci że w tym roku u wielu rolników późno ruszyło tak jak i u mnie w połowie września dopiero ostro poleciało Po drodze do moich spotów znalazłem czyjeś roślinki one również są w początkowej fazie kwitnienia
Pogoda zapowiada się nieciekawie wilgoć a nawet przymrozki Powoli tracę nadzieję
Pełnosezonówki mam pierwszy raz i nie wiem czy 0 stopni będzie oznaczało koniec uprawy??? Co do pleśni pryskam teraz co tydzień ale i tak nie ma gwarancji sukcesu, zresztą i tak najprawdopodobniej nie dojdą :wall:
Na szczęście udało mi się ściągnąć 340 gram z automatów :rolleyes:
W ogóle ten rok to słabo poszedł ale to pierwszy więc był błąd na błędzie :)
Około 100g mokrego miałem z 3 automatów.
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
dj Fazi pisze:Jak tam u was kwitnienie?
Czytam w sieci że w tym roku u wielu rolników późno ruszyło tak jak i u mnie w połowie września dopiero ostro poleciało
http://oi43.tinypic.com/osa7gx.jpg
http://oi40.tinypic.com/2dwhh6g.jpg
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.