Odkąd jestem na susbtitolu nie pocę się, nie konsumuje też żadnego towaru. Na polamidonie to waliłem po kablach co dziennie jeszcze z pół g brauna.. jak masz możliwość żeby lekarz ciebie przestawił na substitol to rób to. Jendyne co to moze być że w pierwszych tygodniach będziesz miał od czasu do czasu skręta… na pół godziny, max 45 min i potem znowu przechodzi. Lekarz mi mówił ze to przez meta/pola. Po dwóch, trzech tygodniach było wszystko Ok.
Scalono — CATCHaFALL
12 czerwca 2022narkofranciszek pisze: Jak wyglada sytuacja z koksem w NRW/Düsseldorfie? Jakieś wskazówki? Od czasu do zamawiałem z DNetu, ale dużo z tym pieprzenia się i czas oczekiwania to realnie tydzień. Czyli nie ma nigdy jak potrzeba![]()
03 sierpnia 2022HighwaytoHEL pisze: Wiecie może czy w Niemczech można kupić strzykawki od tak, czy są ograniczenia jakieś?
Scalono — CATCHaFALL
20 sierpnia 2022HUNT3R pisze:Udało Ci się jakiś kontakt złapać? Mam podobny problem12 czerwca 2022narkofranciszek pisze: Jak wyglada sytuacja z koksem w NRW/Düsseldorfie? Jakieś wskazówki? Od czasu do zamawiałem z DNetu, ale dużo z tym pieprzenia się i czas oczekiwania to realnie tydzień. Czyli nie ma nigdy jak potrzeba![]()
![]()
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".