Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 7 / 3 / 0
Siema, wiem ze trochę późno. Jestem na substitolu. To jest to samo co MST continus tylko dozwolone do substi. Mieszkam w koloni i tutaj prawie w każdej substi jest już substitol. Był czasowo nie dostępny i dostawałem compensan.
Odkąd jestem na susbtitolu nie pocę się, nie konsumuje też żadnego towaru. Na polamidonie to waliłem po kablach co dziennie jeszcze z pół g brauna.. jak masz możliwość żeby lekarz ciebie przestawił na substitol to rób to. Jendyne co to moze być że w pierwszych tygodniach będziesz miał od czasu do czasu skręta… na pół godziny, max 45 min i potem znowu przechodzi. Lekarz mi mówił ze to przez meta/pola. Po dwóch, trzech tygodniach było wszystko Ok.
  • 42 / 3 / 0
Wiecie może czy w Niemczech można kupić strzykawki od tak, czy są ograniczenia jakieś?
Metal to najwyższa forma muzyki
  • 2 / 1 / 0
Przeprowadziłem się w okolice Dusseldorfu, jest ktoś w stanie pomóc ogarnąć koke?

Scalono — CATCHaFALL
12 czerwca 2022narkofranciszek pisze:
Jak wyglada sytuacja z koksem w NRW/Düsseldorfie? Jakieś wskazówki? Od czasu do zamawiałem z DNetu, ale dużo z tym pieprzenia się i czas oczekiwania to realnie tydzień. Czyli nie ma nigdy jak potrzeba 😭
Udało Ci się jakiś kontakt złapać? Mam podobny problem 😉
  • 1 / / 0
Jest ktoś w Hamburgu albo okolicach? Pinneberg/Barmsted albo sam Hamburg ? Szukam kontaktu na podstawowe rzeczy
  • 4 / 5 / 0
Okolice Dortmundu jakieś opio. Ktoś pomoże?
  • 22 / 4 / 0
03 sierpnia 2022HighwaytoHEL pisze:
Wiecie może czy w Niemczech można kupić strzykawki od tak, czy są ograniczenia jakieś?
Nie ma żadnych ograniczeń. Pompki i igły jakie chcesz w każdej aptece kupisz bez skrzywionego ryja farmaceutek. Jeśli nie znasz niemieckiego, najlepiej wejdź na stronę medizinfuchs (to takie niemieckie mp.pl) i wyszukaj tam co potrzebujesz, a farmaceutce pokaż zdjęcie. W niektórych miejscach masz też automaty ze szprycami.

Scalono — CATCHaFALL
20 sierpnia 2022HUNT3R pisze:
12 czerwca 2022narkofranciszek pisze:
Jak wyglada sytuacja z koksem w NRW/Düsseldorfie? Jakieś wskazówki? Od czasu do zamawiałem z DNetu, ale dużo z tym pieprzenia się i czas oczekiwania to realnie tydzień. Czyli nie ma nigdy jak potrzeba 😭
Udało Ci się jakiś kontakt złapać? Mam podobny problem 😉
Odnośnie tego Dortmundu, to nie rozumiem z czym problem. Jest to tak duże oraz przesiąknięte ścierwem miasto, że kupisz tam wszystko bez żadnego problemu idąc na dworzec główny. Wszystko; ziele,benzo,stimy, hel na luzie można skołować na większości dworców i to dobrej jakości, w Niemczech chuja pilnują narkomanów. Jak mieszkałem w Bielefeld to w parku przy dworcu co chwilę było widać jak ktoś pali brąz z folii i w sumie to jest dokładnie tak samo po dziś dzień. Umiejętności językowych nie potrzeba, iż wystarczą pieniądze. Podchodząc do takiego brudasa albo ruska wystarczy powiedzieć Heroin albo koka i natychmiast wie o co chodzi.
  • 1 / / 0
Siema ,miałby ktoś na ogarniecie ziolo w Heidelberg , nie mobilny niestety .
  • 5 / 1 / 0
Re: Niemcy
Nieprzeczytany post autor: Hueva »
Hej, jest ktoś z Kolonii? Szukam fety, mefy, nie znam niemieckiego i raczej siedzę na chacie ale dzisiaj już mam dość, pilnie szukam grzania😩
  • 1 / / 0
ktoś ma kryształ, mefedron?okolice frankfurtu
  • 6 / / 0
Siema. Ja mieszkam w Bautzen. To autostradą A4, w połowie drogi mniej więcej, między Goerlitz i Dreznem. To co mogę powiedzieć, to napewno dobry ryż, idzie trafić naprawdę dobre palenie, zazwyczaj normalne, kopie ale bez fajerwerków. Kapitan Ameryka również wpada na rejon. No i długa lista wszelkich benzo, medycznych opiatów.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".