Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1401 / 360 / 13
najprawdopodobniej wyjdzie wynik pozytywny przez co zawiedziesz swoich rodziców i takie tam,

najlepiej im powiedzieć - mniej siary i piniadz nie stracony na jakieś testy
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12 / 2 / 0
Nie jestem pewny czy będa mi robili testy wiem że zostanę tam napewno na 1 noc. Jest jakiś sposób na szybsze pozbycie się THC z organizmu. Spaliłem z 5 lufek nabitych w przeciągu 5 dni . Ostatnio paliłem w poniedziałek
Uwaga! Użytkownik Suselultimatus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1401 / 360 / 13
THC łatwo rozpuszcza się w tłuszczach bądź alkoholu, będziesz musiał więc zjeść kostkę wysoko tłuszczowego masła (może być osełka, sam lubię) i koniecznie wypić butelkę wysokoprocentowego alkoholu (vuda, whisky, whatever…)
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12 / 2 / 0
26 czerwca 2024Suselultimatus pisze:
Siema, 1 miesiąc temu byłem hospitalizowany przez zjedzenie 4 xanaxów 2 mg. W najbliższy poniedziałek idę do szpitala znowu ma badania. Wypadło mi to z pamięci. Czy będą mi robili testy na dragi ? Obstawiam że tak, a przez ostatnie dni jarałem zioło, spaliłem może 0,4 g. Czy wyjdzie THC ? Będzie to raczej test moczu , czy krwi ? Jak szybciej wydalić metabolity THC z organizmu ? Zależy od tego moja przyszłość. Myślałem że będe miał ten szpital za 2 - 3 tygodnie a tu chuj.
Wypaliłem te 0.4 g od czwartku 20-tego do ostatniego poniedziałku. Oprucz tego ostatni raz jarałem chyba w kwietniu. Bo palę ptak około właśnie 0.5 g co 1-2 miesiące. Piję dużo wody, aby wypłukać organizm. Czy testy naprawdę wyjdą pozytywne ? Co mogę jeszcze zrobić aby mieć pewność ,że je przejdę ? A i idę do szpitala jednak w wtorek.
Uwaga! Użytkownik Suselultimatus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Hej,
W piątek z kolegą postanowiliśmy wziac piguły, zaznaczę, że on nigdy nie brał a ja brałem baaardzo dawno temu, w małej ilości.
Dodam jeszcze, że piliśmy alkohol w miedzyczasie... (zaczelismy o 20:00) ogolnie drinki z whisky i colą ale byly tez moze z 3 jaggermaistery z redbullem, oraz jakiś liquier z lemoniadą.
A wiec w piatek okolo godziny 22, wzięliśmy jedną niebieską tesle, koło północy drugą i trzecią koło 2-3 w nocy.
Poszliśmy spać około 9 rano.
Wstaliśmy jakoś o 13:30.
Wszystko było dobrze, czuliśmy się okay. Zjedlismy sniadanie, wypilismy mrozone kawy potem zrobilismy burgery i o 17:00 wzielismy jedną tesle. O około 20:30 wzięliśmy DOM z papieru i o około 22 drugą tabletkę domu z papieru.
Wróciliśmy do domu około 3 w nocy.
Wstaliśmy około 10. Wszystko było okay oprócz wiadomo zmęczenia. Cała niedziela była w porządku, funkcjonowaliśmy normalnie, wczoraj tz. poniedziałek straszne bóle brzucha, krecenie w głowie, gdy wstaje z łóżka to po około 10 minutach chce mi się wymiotować i ogólnie jest strasznie. Tylko gdy leżę jest znośnie.
Oczywiście nie chce się nic jeść ale jemy tak czy siak na siłę.
Taki stan jest już drugi dzień. Dziś jest wydaje mi się lepiej ale wciąż nic nie mogę zrobić tylko lezec.

Co mogę brać, pić lub jeść by przyspieszyc regenerację organizmu i pozbyć się tego chujowego uczucia?

Z góry dziękuję i
Pozdrawiam :)
  • 52 / 16 / 0
Kompletnie bezsensowne ilości MDMA. Organizm dostał po dupie. Nawadniać się stopniowo i poprawnie, najlepiej z jakimiś elektrolitami, dużo spać i powoli wprowadzać jak najbardziej wartościowe posiłki. Trzeba przecierpieć zwałe i tyle.
"Każdy dzień to od­ro­bina życia: każde prze­budze­nie, to od­ro­bina na­rodzin, każdy po­ranek, to od­ro­bina młodości, każdy sen zaś, to na­mias­tka śmierci."
  • 0 / / 0
Dziękuję, takiej odpowiedzi oczekiwałem. Martwiłem się, że jakiś szpital czy coś :D
  • 52 / 16 / 0
Jeżeli jest opcja to można pomierzyć ciśnienie. W przypadku odwodnienia normalnym jest wysokie tętno przy niższym ciśnieniu ale póki nie dzieją się ekstremalne rzeczy to nie ma powodu do paniki. Dlatego przy ćpaniu odpowiednie nawadnianie jest tak ważne. Zaburzenia gospodarki wodno-elektrolitowej mogą dawać właśnie takie objawy. Inne rzeczy również ale póki nie dzieje się nic ekstremalnego i faktycznie stopniowo jest coraz to lepiej to nie panikowałbym i nie doszukiwałbym się setek przyczyn.
"Każdy dzień to od­ro­bina życia: każde prze­budze­nie, to od­ro­bina na­rodzin, każdy po­ranek, to od­ro­bina młodości, każdy sen zaś, to na­mias­tka śmierci."
  • 243 / 35 / 0
Panowie leżę w szpitalu po operacji. Ból że japierdole, aż zdarzyło mi się kilka razy płakać, dodatkowo właśnie zaczyna mi się gorsza faza opio skręta. Przez to że jestem cpunem dostaje tylko paracetamol i.v. który nie działa nic a nic. Jest sens zagadać do lekarza o kroplówkę z morfiną albo oksykodonem informując o tolerancji? W chuju mam już fazę, chce przestać cierpieć
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 75 / 8 / 0
@slodkapszczolka jak leżysz na onkologii to podobno tam oxy rozdają jak cukierki. W innym przypadku gdzie nie wypisują opio - na bank nie dostaniesz.
Może ewentualnie znaleźli by metadon ale nie napisałeś czy jesteś w szpitalu publicznym czy prywatnym (stąd zakładam że publicznym na ubezpieczenie)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.