Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
03 grudnia 2017Zylonka999 pisze: Po ok 8 mies dziennego ciągu (przerwy co dwa tygodnie na 3 dni) zrobiłam badania krwi: morfologia, wątroba i nerki - wyniki: morfologia bez zarzutów, nerki również, wątroba podwyższony alat i aspat....)
02 grudnia 2017PijanyMartwy pisze: zajebałem ryse włada i nie wiem co się stało ale miałem jakieś psychiczne zmieszanie, z jednej strony fajnie z drugiej mi było smutno o co cho
06 grudnia 2017sugo pisze: kolego, z moich doświadczeń wynika, że dorzutki w ogóle mało co dają, szczególnie następnego dnia. Po 350mg powinno cię naprawdę potężnie wyjebać przy założeniu, że dostaniesz jakiegoś średniaka 30% a przy 95% czystości to byś chyba przedawkował, szczególnie nie mając żadnej tolerancji. Lepiej walnąć sobie od razu jedną grubą krechę niż 10 malutkich w odstępach czasowych, przynajmniej w moim przypadku. Takim czymś poniżej 100mg w ogóle bym sobie nie zawracał głowy. Ja biorę zwykle jakieś 200-250mg a mam bardzo wysoką tolerancję. Według mnie może i dostałeś 95% czystej ale kofeiny. Nigdy nie wierz nikomu kto sprzedaje ci fetę o prawie 100% czystości :-)) max co dostaniesz na ulicy od sebastiana to pewnie jakieś 15% a i tak nie zawsze.
08 grudnia 2017kwasiarz pisze: U wielu osób źrenice powiększają się dopiero znacznie na zejściu, ile jesteście nafukani po jednym niuchu bez dorzutek? Ile trwa zejście i na nim dosyć istotne powiekszenie zrenic?
Moje źrenice reagowały w taki sposób możne na samym początku przygody z amf, potem nawet porobiony full były takie same.Kwestia tego,że naćpanemu zrenice pod światło sie nie zmniejszą,do prawidłowego stanu. Jedna kreska długości karty od bankomatu szerokości dwóch igieł dobrego tematu na początku twej przygody powinna trzymać minimum 12h (chyba każdy tęskni za odległymi czasami gdzie standardem był taki temat) ale na te tematy nie ma co teoretyzować z wiadomych względów. Zejście trwa tyle co czasu poświęcisz na robienie kolejnej kreski ;)) albo zmusisz się do snu.. a na to najlepsza jest trawka, moment nabierasz apetytu i ochoty na sen.
A co do tolerancji to dziwna sprawa bo po 3miesiąch odstawienia wcale ona nie spada;/ Dziwi mnie tylko fakt,że przed odstawieniem 6-7dni bez snu było śmiałe do wytrzymania natomiast po odstawieniu po 3dni bez snu czuje sie jak kiedyś po 7, a teoretycznie powinno być odwrotnie.. Wniosek nasuwa się jeden w moim przypadku - trzeba przestać odstawiać, albo odstawić na zawsze;)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.