Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3129 / 26 / 0
Z takim podejściem nie bierz się za psychodeliki.
High, how are you?
  • 630 / 3 / 0
Z łatwo dostępnych 2m2b - co prawda 'bańki nie ściągniesz', ale się uspokoisz albo i uśpisz - podobnie jak benzo.
  • 3449 / 124 / 8
chusajn pisze:
Z takim podejściem nie bierz się za psychodeliki.
Wiesz, ja raz w życiu użyłem alpry do zbicia fazy, ale to była bardzo duża dawka i specyficzne okoliczności. Po prostu spanikowałem; poza tym jednym przypadkiem nigdy nie przerywałem psychodeli, bo uważam to za bezsensowne, ale jednak staram się mieć jakieś zabezpieczenie typu kaptopryl albo benzo pod ręką na wypadek awarii. Nie mam pojęcia jak miałaby taka awaria wyglądać, ale psychodeliki to jednak stymulanty układu nerwowego i jest pewne ryzyko, że któryś moduł nie wytrzyma.
  • 3129 / 26 / 0
No tak, ale branie psychodelika z myślą, że trzeba będzie "ściągać bańkę" ( :retarded: ) nie wróży nic dobrego.
High, how are you?
  • 14 / / 0
chusajn pisze:
No tak, ale branie psychodelika z myślą, że trzeba będzie "ściągać bańkę" ( :retarded: ) nie wróży nic dobrego.

A gdzie ja tak napisałem? Napisałem że chce mieć zapezpieczenie, na wszelki wypadek, jak ty wolisz nie mieć to nie moja sprawa.
Know your body, know Your mind, know Your substance, know Your source
  • 3129 / 26 / 0
Po prostu przerwaniem trudnego tripa możesz sobie zrobić krzywdę. Źle Ci nie radzę.
High, how are you?
  • 6192 / 439 / 12
chusajn pisze:
Po prostu przerwaniem trudnego tripa możesz sobie zrobić krzywdę.
Nie rozumiem. Wydaje mi się, że mniejsza krzywda stanie się po przerwaniu takiego przeżycia, niż dalszej ekspozycji na ten psychiczny burdel.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 630 / 3 / 0
Możliwe, że jak przerwiesz tripa w trakcie konkretnego bad tripa, to ten stan może Ci się trochę zawiesić. Jak nie przerwiesz tripa, to jest duże prawdopodobieństwo, że w końcu sobie z badem poradzisz – jak działanie substancji będzie słabło to bad powinien minąć samoistnie. Dlatego nie jestem pewien czy przerywanie tripa jakimiś neuroleptykami jest ok. Jeśli już to jakieś benzo lub 2m2b na uspokojenie. Z braku laku można użyć tabletek ziołowych na uspokojenie – co prawda działają słabo, ale jednak działają – dodatkowo może zadziałać efekt placebo, co dodatkowo pomoże.
  • 3129 / 26 / 0
Dokładnie tak, jak agsfd napisał. Niedomknięte sesje psychodeliczne negatywnie rzutują na "trzeźwe" życie.
High, how are you?
  • 6192 / 439 / 12
Rozumiem, jeszcze mnie za wiele trudnych podróży nie spotkało.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.