Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: reasoN »
Nazwa: Myszka Miki
Kolor: Różowy
Kształt: Okrągły, dobrze zbite
Logo: Głowa myszki miki
Gdzie kupione: świętokrzyskie
Kiedy kupione: wczoraj
Sposób przyjęcia: doustnie, pill rozgryziony i roztary językiem po dziąsłach
Ilość zażycia: 1
Opis działania: Pierwszy raz jadłem pixy. Wczoraj wziąłem sobie na spróbe jedną. 30 min. po zażyciu lekkie pobudzenie, oczy szklące się i tak jakby zmęczone, żrenice normalne. Mało zauważalna zmiana percepcji. Pobudzenie się długo utrzymywało i tylko tyle czułem. Siedzieć na kompie mógłbym bardzo długo ale położyłem się po 01.00 spać a usnąłem dopiero może gdzieś o 02.30. Myślę że gdybym zjadł dwie byłoby dużo dużo lepiej.Na pierwszy raz liczyłem na coś lepszego
Ocena: 5/10
Cena: 5zł
Dodatkowe komentarze: Ogólnie polecam na raz wziąść ze 2, 3 myszki, bo po jednej jest troche słabo.
Nie kminisz slangu to poszukaj tłumacza.

proste.
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
Kształt: Okrągły, dobrze zbite
Logo: Głowa myszki miki
Gdzie : śląsk
Data występowania: 2009-12-12
TEST : przez kilka sekund nic nie nie dzieje po skropieniu jej marquisem - po okolo 10sek pojawia sie delikatnie lekko zielonkawy kolor

Cena: 8PLN
Dodatkowe komentarze: Nie jadlem - jak zobaczylem zero reakcji + delikatna zielen sugerujaca 2c-x odpuscilem
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pixi »
[ external image ]

Nazwa: wentylator/znak radioaktywności
Kolor: różowa
Kształt: okrągły, z przedziałką
Gdzie kupione: dolnośląskie
Kiedy kupione: kilka dni temu
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: przyjęta mała ilość, dawno nie jadłem żadnej pigułki, chciałem ocenic czy warto zamówić więcej. Mineła godzina, jestem lekko zrobiony, trochę pogubiony, czułem lekkie mdłości na początku. Nie czuję polepszenia samopoczucia, dodatkowej energii, śladowej euforii ani lepszego humoru. Chyba cieszę się że nie zjadłem dzisiaj całej pixy. Może się nada na jakąś nasiadówę ale do klubu nie polecam.
ilość przyjętych: pół tabletki
Ocena działania: 2/10
space invaders are smoking grass
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Nazwa: Mitsubishi
Kolor: Jasny niebieski
Kształt: Okrągła trochę płaska
Gdzie: Szczecin
Kiedy: 19.12.2009
Logo: Znaczek Mitsubishi
Spożyta ilość: 2 szt.

Opis: Nie jeść. Omijać jak końskie gówno. mCPP. Gdy będziecie mieli coś podobnego i po przegryzieniu tabletka będzie miała konsystencję i smak jak szkolna kreda to od razu wyplujcie w pizdu.

Ocena:1/10
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2009 przez kwik763, łącznie zmieniany 1 raz.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 5 / / 0
Kolor: Brązowe
Kształt: okrągłe
Gdzie:Kraków
Kiedy:20.12.2009
Logo:twarz Myszki Miki (z profilu)
Spożyta ilość: 7 szt.

Opis: Generalnie jak ktos lubi fazy typu LSD,meskalina itd. to powinien zapodac te pestki, dla reszty nie polecam, Ja osobiscie nielubie takich akcji jak po tych pestkach ale chcialem sprubować...
Uwaga! Użytkownik Bałagan1906 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Wierzaca »
Nazwa: Panienki
Kształt: pięciokątne
Gdzie: Pomorskie (podobno z Holandii ale moim dilom nie można wierzyć :/)
Kiedy: początek sierpnia 2009
Logo: Naga Panienka
Spożyta ilość: 3 sztuki

Opis: Bardzo dziwne piguły. Na pewno nie MDMA. Czekałam, aż się załadują i nic się nie działo. Dopiero kiedy zaczęłam pić piwo jakby coś ruszyło. Poczułam delikatną euforię ( w sumie to coś mniej niż euforie ), różne refleksje (postanowiłam właśnie wtedy, że założę konto na hr :-D). Nie czułam jakiejś szczególnej miłości do świata ani empatii do ludzi. Źrenice były tylko trochę powiększone. Fizycznie spoko - żadnych mdłości, wymiotów, bólów itp. Zejście praktycznie nie wyczuwalne, zasnąć też się dało. Następnego dnia żadnych śladów po braniu.
Ogólnie nie było, aż tak źle. Jednak mój zawód był ogromy bo liczyłam na magię ecstasy :'( .

Ocena: 3/10

BTW: Może ktoś wie co było w tych tabletach? Jak piłam piwo to wyraźnie wszystko się nasilało, więc myślę, że alkohol działał na to w jakiś sposób...
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Arman »
Nazwa: Podwójna wiśnia
Kolor: czerwony
Kształt: okrągła, mocno zbita
Gdzie: Zachodniopomorskie (Płd. woj.)
Kiedy: 2 dzień świąt
Logo: dwie wisienki z ogonkami
Spożyta ilość: 2
Cena: 10 zł.

Jak na dzisiejsze czasy to koło nawet dobre, nie to co po innych :kotz:. Zarzuciłem jedno na baletach po ok. 40 min zaczęło robić się fajnie, potańczyłem wypiłem kilka piwek zapaliliśmy z kumplami blanta i zarzuciłem drugą. Po kilkunastu minutach zrobiło mi się strasznie gorąco, uczucie lekkości, muzyka wchodziła niesamowicie, gadatliwość, szczękościsk, gonitwa myśli. Kolega zjadł 3,5 to po prostu się rozpływał, oczy prawie zamknięte strasznie wykrzywiało mu twarz. Nie było żadnego problemu z zaśnięciem. Ale nie ma jak to na kołach potańczyć z zajebistymi dupeczkami mmm...

Ocena: Jak na dzisiejszą sytuację na rynku to 7/10.
Uwaga! Użytkownik Arman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: spych »
nazwa: Smile
kolor: Jasno-różowy
kształt i konsystencja: okrągłe, małe, twarde, jak witaminka C
logo: Smile, :), uśmiech
gdzie kupione: Krk - prawdpodobnie
kiedy kupione: ostatni miesiąc
sposób przyjęcia: doustnie
cena: 5zł - sztuka
ilość: Najpierw 1, po 10 min 2
ocena: Raczej bez szału 4/10

opis: To były moje pierwsze piguły. Szczerze mówiąc, gdyby mi ktoś do piwa wrzucił to nawet bym nie zauważył, że coś jest nie tak. Zarzuciłem je na pół godziny przed oglądaniem filmu, może skupiłem się na tym i dlatego tak nie wiele zauważyłem. Generalnie po za tym, że byłem bardzo zaabsorbowany tym co się dzieje na ekranie to nic wielkiego. Trochę brzuch bolał i mocno się spociłem pod kołdrą. No i spać mi się nie chciało ani trochę... Taka mocna kofeina i piwko z blancikiem.

[ external image ]
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: revolucja »
Nazwa: Głowa Lwa (kociak)
Kolor: Biała z śladowymi żółtymi kropkami
Kształt: Wypukła z obu stron. Głowa Lwa z przodu,na odwrocie podziałka.
Zakupione: Wielkopolska 30 Grudnia 2009
Opis działania: Pierwszy zapach i odrazu poczułem anyż.W smauk gorzka i piekąca w język. Zaaplikowana w ilości sztuk 1. Po około godzinie lekkie mdłości.W oczach jakoś dziwnie.Zero eufori i żadnej radości. Stawiam na 2c-b i znikome ilosci amfetaminy gdyż czuć lekkie pobudzenie. Nic wspólnego z MDMA. NIE POLECAM GÓWNA!
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: m4xi »
nazwa: Lew/Lion/Tygrys/Tiger
Kolor: Czysta Biel bez żadnych kropek
Kształt i konsystencja: okrągłe, wypukłe z obu stron, dobrze zbite z wyraźnym logiem
Logo: Głowa lwa z frontu
Dostępność: Cały Śląsk z tego co się orientuje ;) Od Grudnia
Sposób przyjęcia: Jeszcze nie aplikowane, może uzupełnię posta po sylwestrze, wtedy też dam ocenę i moje spostrzeżenia co do tych krążków
Cena: 5zł - sztuka
Zdjęcie: http://i50.tinypic.com/espaas.jpg
Jak narazie słyszałem same dobre recenzje na ich temat, dziś zostaną one sprawdzone ;)
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2010 przez nicze, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik m4xi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.