Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zourbie »
10mg to naprawde dobra dawka na początek przygody z zolpi
  • 35 / / 0
Zolpidem to ZUO fchuj! Powtarzam to zdecydowanie za często pisząc o zolpidemie.
A czemu tak? Bo dzisiaj rozkaszaniłem samochód będąc na świeżowciągniętych 30mg. Żeby było śmieszniej wjechałem w inne zaparkowane auto samemu jadąc 20km/h, na (nie)szczeście to moje auto bardziej ucierpiało a tamten miał tylko parę rys. Tak kurde jazda samochodem na świeżo jest zdecydowanie niepolecana, zupełny brak wyczucia odległości, poza tym wszystko się rozdwaja, i to nie jak przy alko tylko widać 2 dokładne kopie danej rzeczy i nie wiesz która jest prawdziwa. Tak wiem debilizm, i Ci co chcą powiedzieć 'wiedziałem' i 'aniemówiłem' niech walą smiało :P Im mocniej tym lepiej xD, przynajmniej ciekawie ;)
Uwaga! Użytkownik Majster Klepka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 383 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: adhesive »
Szkoda że jechałeś 100km/h i się nie zabiłeś.
Brak mi słów jak czytam posty takich idiotów jak ten wyżej
adhsive@safe-mail.net
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Chyba nie miał napisane na ulotce, że zolpidem osłabia zdolność psychomotoryczną %-D Ja bym kiedyś po klonach na krętej górzystej bocznej drodze rozjebał auto ;] Od tamtej pory nie jeżdzę po benzosach autem, ni chuja ! Niby słaba bomba a taki reflex jak u szachisty, cholera jasna.

Adhesive nigdy nie popełniłeś żadnej głupoty? ;) Każdemu się zderza, czy tam zdarza
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Na ulotce miałem napisane, ale nie wiem czy ten gość który jest mną po zolpidemie też to czytał, wątpie czy on w ogóle czyta.
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2009 przez jogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 35 / / 0
Adhesive nie gorączkuj się tak. Nie wiesz, że na zolpidemie nie ma się jakiegokolwiek zdrowego rozsądku i hamulców? No właśnie, wygląda na to, że to nie była moja wina tylko wina 'leku', co z tego, że dawka wielokrotnie przekroczona %-D
Uwaga! Użytkownik Majster Klepka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 226 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
no a wytlumaczcie mi czy kazdy kto to przedawkuje zamienia sie w odpierdalajacego, szukajacego alko i tabletek zombie?
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
ja nie.
Jestem człowiekiem kulturalnym i sam fakt zerwania filmu nie jest dla mnie wymówką dla robienia przypałowych rzeczy
Orient!!!
.
  • 321 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jazzbass »
muahhuahuahuahuahuahuahuaj

[ external image ]

Taki zestaw umozliwia mi robienie rzeczy o ktorych mi sie kurwa nie sniloooo :D:D:D:D

Laseczki me, flota dysponuje koledzy nakurwiaja, JAJJAJAJ ACZEGO CHCEIEC WIECEJJJ>>>>>?????
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2009 przez jazzbass, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 226 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
@ hitori

na trzezwo jestem rowniez kulturalny, nawet jak sie upije trzymam fason. a po zolpidemo? byle wiecej talbletek szukac petow(nie pale na codzien) i drinka cokolwiek :np szklanka amareto) dlatego trzyam sie od tego przypalowego leku z dala zawsze jak sie wciagnie 1 kreseczke cos szepce do ucha :"a moze by tak jeszcze jedna wciagnac, cozuchu" ale ja nie chce... "no co Ty wyluzuj dobrze bedzie..... o widzisz?...teraz na druga dziurke wciagnij" O kurwa co robilem prze 3 godziny, gdzie ja kurwa jesm?!, i dlaczego z moich lekow zostal tylko pusty blister po nasenie :wall:
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).