Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 395 / 36 / 0
10 października 2018UJebany pisze:
@wentyl12
Zdecydowanie 0,5 mg.1 mg na 99 % ciebie uśpi.
Może to zależy od człowieka, ale ja jadłem zolpidem przez 3 lata 2 tabsy codziennie i w styczniu postanowiłem zmienienic usypiacza. Zajebałem Alpragen 0,5 mg i nic, 2,3,4 i nic nie czułem nic usypiającego. w końcu położyłem się spać ale bez przymusu chemicznego. następne 2 dni chodziłem przymulony. jako usypiacz tj słaba opcja, na zbijanie faz, psychoz kurewsko dobra opcja - tab. prawdy, mówisz co chcesz powiedzieć, na wszystko wyjebane masz jakie opinie co o Tobie myślą inni itp itd.
  • 12629 / 2442 / 0
Alprazolam nie jest lekiem nasennym.
Kompletnego nowicjusza, który nigdy nie wpływał lekami na swoje GABA, potrafi jednak uśpić, choć to też kwestia osobnicza (i dawki).
  • 564 / 52 / 0
mieszaliście alpre z kodeina? na pewno tak... jakie dawki proponujecie?:) jutro piatek.... chcialym zjesc 3mg alpry i dorzucic 100mg kody, zeby nie usnac zbyt szybko
Predzej martwy niz slaby
  • 8103 / 909 / 0
@trotyl20
3 mg alpry to duzo, ja bym celował w 1 mg alpry i 125 mg kodeiny.Chodzi głównie o to żeby alpra nie przebiła fazy kodeinowej tylko była miłym dodatkiem.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1974 / 525 / 0
Jeśli chodzi o takie małe dawki kody, to z mojej perspektywy, czyli benzowraka, 150mg kody zastępowało mi swego czasu benzo, na cały dzień.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 12629 / 2442 / 0
Mniej Alprazolamu, więcej Kodeiny (chyba, że 100 mg robi Cię dobrze)
  • 564 / 52 / 0
Powiem tak, drugi dzien z rzedu biore alpre (wczoraj 3mg ,a dzis 4 i wlasnie jestem na peaku. Nuda) wolalbym czuc przewage alpry. Zjem 4mg i 100mg kody i zobaczymy co sie stanie:D
Predzej martwy niz slaby
  • 232 / 16 / 0
alpra moim zdaniem spłyca działanie opio a nawet momentami wyłącza, chyba że naprawdę małe dawki w stylu 0,25 mg ale z drugiej strony po co takie małe dawki w ogóle brać rekreacyjnie
  • 1916 / 335 / 2
Co do mieszania alpry z kodą, to trzeba wziąć pod uwagę swoją tolerkę na obie substancje i to, jaki efekt chcemy uzyskac. Jeśli chcemy tylko podbić opio, to naprawdę minimalne dawki alpry bo j/w przebija się przez opio, alpra to mocne benzo.

Przykładowo; dla osoby bez tolerki na benzo i z tolerką na 300 mg kody wystarczy max 0,5 mg alpry. Wszystko trzeba dopasować do siebie, pewnie metodą prób i błędów żeby się wstrzelić w stan jakiego oczekujemy. A że opio zastępują benzo, no opio mają działanie przeciwlękowe/antydepresyjne, więc benzowraki mogą się łatwo władować w opio.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2429 / 580 / 155
I odwrotnie - opiowraki mogą z łatwością władować się w benzo. Podbijają opio, mocno. Przykładowo ja na benzo mam małą tolerkę. Dawka 250 mg majki i.v. w połączeniu z 0,75 mg alpry, 50 mg dimenhydrynatu i 50 mg kwetiapiny okazała się dla mnie być takim combo, że zrobiłam się sina na gębie, źrenice jak szpilki, tętno trochę ponad 40, a potem zasnęłam. Obyło się bez szpitala, ale porobiło mnie tak, że kimałam 16h... A tolerancję na opio mam dużą. Więc radzę 100 razy przemyśleć, zanim połączycie benzo (zwłaszcza te silne jak np. alpra) z opio. Przypominam, że grozi to depresją oddechową. Musisz dobrze znać reakcję i tolerancję swojego organizmu na obie te substancje.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.