Skład 500mg Paracetamolu + 30mg kodeiny.
Tabletki musujące, które przegryzałem i popijałem niewielką chłodną ilością wody. Odczucie nieprzyjemne, bo gaz który się uwalniał powodował wzdęcie, jednak kiedy mi się odbiło następowała natychmiastowa ulga.
Już po piętnastu minutach poczułem relaksację i uspokojenie.
Jest 13.35 i efekt uspokajający tylko się wzmógł. Euforii póki co brak i nie wiem, czy takowa nastąpi. Nie zrobiłem ekstrakcji, czyli oprócz 360mg kodeiny zjadłem 5g Paracetamolu.
Niebezpieczny ten parasyf i wiem, że gro z was zrobiłoby ekstrakcję.
kodeina jest chyba nie dla mnie, bo już nie jednokrotnie nie zadziałała tak jak powinna.
Godzinę wcześniej poszło 450 trampka i 4mg klona.
Minęło 45min -lekko swędzi mnie głównie twarz, euforii brak. Pewnie żeby ją poczuć musiałbym zrobić przerwę od tramu na jakieś kilka dni przynajmniej.
Bo zamierzam w piątek wpierdzielić 540mg kody (najwięcej do tej pory było 480)
Mam w domu Antidol 15 i Thiocodin 16 to jeszcze syropik thio bym dokupił :)
https://pokazywarka.pl/antek/
Specyficzny język, ale przepis jest okej. Moja autorska wersja z poprawkami (ta na stronie nie jest moja) - przy odciskaniu kody z chusteczki naszykuj sobie szklankę drugą, gdzie dociśniesz maksimum z tych chusteczek, żeby jak coś nie pękło do płynu w pierwszej szklance. A chusteczki to zwykłe higieniczne bezzapachowe (najlepiej trzy pomoczone i złożone rozłożonymi dłońmi, łatwiej zrobić niż napisać), jeśli masz pękatą szklaneczkę np. do whiskey, to możesz założyć gumkę do włosów do przytrzymania jak wstawisz do lodówki, ale obadaj, czy gumka nie chce wystrzelić.
Generalnie jak raz czy dwa zrobisz, to o północy z zamkniętymi oczami to przeprowadzisz. Ważne jest rozbicie na tytułowy "jebany pył" Antidolu. Czy owiniesz tabletki ulotką (pod połóż kartkę, z kartki kartą albo żyletką najlepiej resztki zebrać) i przejedziesz butelką, czy folią i tłuczkiem do mięsa (też tak robiłam), to już jeden pies. Ale zawsze kartka musi być żeby minimalizować straty. A, i butelką ruchy jak wałkowanie ciasta.
To, co zostanie na chusteczkach, ma mieć konsystencję plasteliny dowolnej do formowania palcami, lepkiej - to masa tabletkowa paracetamolu. Woda naprawdę ma być kurewsko zimna, KUREWSKO, albo inaczej się rozpuści parasyf. Cold Water Extraction wykorzystuje prostą zależność nierozpuszczania się paracetamolu w bardzo zimnej wodzie, a kodeiny - tak.
Nadmiar filtra z chusteczek obciąć nożyczkami, bo wchłania inaczej płyn, ale jest wspomniane w instrukcji.
Jak masz problem z dostępem do lodówki, to można zrobić (ochłodzić itp) na oknie, na balkonie, byle deszcz nie napadał albo śnieg się nie dostał.
@3ldritch dzięki Ci, rozpytałabym w swoich osiedlowych, bo wiem ile co tam kosztuje i gdzie jest, ale ostatnio były tam wykupywane leki z PLB, odbierane pukawki i dziwnie by to już wyglądało, bo przekonałam się ostatnio do kupowania Acodinu.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
email: 853156@protonmail.com
jak walilem z alpra to coś tam jeszcze, ale obecnie to zwykładz sedacja plus jakieś tam odcięcie od myśli i emocji co również jest na plus.
email: 853156@protonmail.com
12 lutego 2020GalaktycznyBiznesmen pisze: Mam pytanko czy pomieszanie Antka z większą ilością Thio jest w miarę bezpieczne?
Bo zamierzam w piątek wpierdzielić 540mg kody (najwięcej do tej pory było 480)
Mam w domu Antidol 15 i Thiocodin 16 to jeszcze syropik thio bym dokupił :)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.