Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 178 / 24 / 0
Alprazolam łączyłem tylko z alko, jeśli chodzi o depresanty. Pod tramadol podkładką był klonazepam (działa przeciwdrgawkowo). Staram się już unikać takich mixów, w drodze wyjątku pod klonazepam wypiłem 1 piwo (ale co to jest).

Alprazolamu szkoda na ćpanie :-) Moim zdaniem jest to chanel N°5 wśród benzodiazepin.
Uwaga! Użytkownik kaneshiro jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 837 / 78 / 0
No i chwilę było spoko, ale trzeba będzie dorzucić.
Dla mnie alpra to channel N°1. Nie ma nic lepszego. Klonazepam jest doby na lęki, ale zupełnie nie daje mi fazy i dlatego jakoś go nie lubię. Klonazolam upierdala dobrze, ale jednak dla nie ma tego czegoś i ma większy potencjał do zrobienia czegoś głupiego.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 1931 / 191 / 0
Dlatego Flu alpra najlepsza bo to klon, alpra i diazepam w jednym :*)

Ale fakt. Zaraz po niej jak Kolega wyżej napisał - jest najlepsza.

Jednak co do klona się nie zgodzę. Uważam jednak, że wymaga większych dawek niż alpra.
Take DXM and Be Happy
  • 629 / 121 / 0
Spotkaliście Xanax wyprodukowany w grecji? PFIZER HELLAS S.A., GRECJA. Na opakowaniu nie ma znaczka pfizer, 26 zł kosztuje. 1mgx30.
  • 8103 / 909 / 0
@simer44
Nie zastanawiaj się tylko kupuj, to tylko 26 złociszy.Nawet jak będzie chujowa alpra ( w co wątpię ) to nie stracisz dużo kasy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 267 / 19 / 0
Pamiętam jak narzekałem, że kilka mg alpry działało słabo i nasennie. Pewnego dnia solidnie pożarłem się z sąsiadem byłem meeega wkurwiony i zarzuciłem z tego powody 2mg zomirenu (alpry jkaby ktos nie wiedział) takiego spływu napiecia dawno nie czułem jak ciepła woda po plecach i ciepłe dreszcze (przyjemne) z wkurwu banan na twarzy i euforia jak po bardzo dobrym opio. Benzodiazepiny działają dobrze i wręcz rekreacyjnie nawet w małych dawkach w bardzo stresujacych/ wkurwiających sytuacjach badź wsród ludzi, bo przed tv lub kompem to raczej marne szanse na poczucie ich potencjału.
  • 837 / 78 / 0
Tak mi lekarz powiedział, żebym poszedł do psychiatry po coś na stres, bo nie mogę się zbytnio stresować. Ja nie ukrywałem, że walę benzo to stwierdził :" OK zostań z tym benzo , ale lepiej przerzuć się w końcu pod kontrolą psychiatry na[tu nie pamiętam nazwy pewnie pregabalina]".
Dobre było jak mu powiedziałem, że mam rozpuszczone w wódce to powiedział 1-2 ml do antybiotyku ok, ale co to nie zapytał a jest to klonazolam :gun:
Alpra i tak w chuj lepsza na stres. Klon poza wrzuceniem czasem tak o dla podkrętki fazy poleci dopiero po alprze.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 629 / 121 / 0
06 października 2018UJebany pisze:
@simer44
Nie zastanawiaj się tylko kupuj, to tylko 26 złociszy.Nawet jak będzie chujowa alpra ( w co wątpię ) to nie stracisz dużo kasy.
Już kupiłem i wiesz co, jest tak samo dobry :-D Pewnie koszta niższe bo robią w Grecji. Dziewczyna w aptece mówiła że nie raz trafia do nich tani xanio.
  • 267 / 19 / 0
Pfizer chyba nie lubi Polaków bo wszystko u Nas z pod ich szyldu jest drogie. I nie mówcie mi to to wina przelicznika PLN do euro/dolara. Glaxo Smith Kline obraca głównie drogim Funtem a ich produkty w Polsce sa stosunkowo tanie.
  • 4954 / 866 / 0
Poza wellbutrinem bupropionem :)
Ostatnio zmieniony 26 września 2023 przez deadmau5, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zmieniono z nazwy handlowej na łatwiejszą do wyszukania
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.