Alprazolamu szkoda na ćpanie :-) Moim zdaniem jest to chanel N°5 wśród benzodiazepin.
Dla mnie alpra to channel N°1. Nie ma nic lepszego. Klonazepam jest doby na lęki, ale zupełnie nie daje mi fazy i dlatego jakoś go nie lubię. Klonazolam upierdala dobrze, ale jednak dla nie ma tego czegoś i ma większy potencjał do zrobienia czegoś głupiego.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Ale fakt. Zaraz po niej jak Kolega wyżej napisał - jest najlepsza.
Jednak co do klona się nie zgodzę. Uważam jednak, że wymaga większych dawek niż alpra.
Nie zastanawiaj się tylko kupuj, to tylko 26 złociszy.Nawet jak będzie chujowa alpra ( w co wątpię ) to nie stracisz dużo kasy.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Dobre było jak mu powiedziałem, że mam rozpuszczone w wódce to powiedział 1-2 ml do antybiotyku ok, ale co to nie zapytał a jest to klonazolam
Alpra i tak w chuj lepsza na stres. Klon poza wrzuceniem czasem tak o dla podkrętki fazy poleci dopiero po alprze.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
06 października 2018UJebany pisze: @simer44
Nie zastanawiaj się tylko kupuj, to tylko 26 złociszy.Nawet jak będzie chujowa alpra ( w co wątpię ) to nie stracisz dużo kasy.
Powód: zmieniono z nazwy handlowej na łatwiejszą do wyszukania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.