Na mnie dobrze sertra działa o ile chodzi o wyzbycie się myśli o samobóju + daje humor na przeciętnym poziomie, a to sukces wobec tego co wcześniej miałem.
Leniwi psychiatrzy przepisują to na potęgę po 10 minutowym wywiadzie jak magiczne pigułki mając w dupie skutki uboczne. A te są najgorsze.
https://rxisk.org/doctor-faces-marriage ... e_x_JgcQXI
W polskiej sieci szczątki informacji o destrukcyjnych działaniach, natomiast w angielskiej sieci huczy dostał on miano 'Marriage Bustera'.
sertralina owszem, działa! Nie powiecie psychiatrze, że nie działa, bo działa. I to mocno...
Kreując sztuczną, zakłamaną rzeczywistość. Tworzy bańkę, w której emocje nie istnieją, percepcja zakrzywia się na tyle, że nie ciężko stać się egoistyczną bestią, z którą na początku nie wytrzymują bliscy, a potem sam pacjent. W związkach trwa wyścig z czasem - jeżeli nie odejdzie biorący, to odejdą bliscy, którzy mają dosyć nowej odsłony biorącego.
Podsyłam również link do ciekawego filmu, gdzie para terapeutów z USA sprawdziło to na sobie - https://youtu.be/tVKThZHasJs?si=pPfUmN0GypmNnOOI
Piszę to pod wpływem dużych emocji, z racji szkód jakie wywołał u nas Zoloft. Jeżeli macie konkretne pytania, to śmiało pytajcie. Przyrzeklem sobie chronić bliskich i tych mniej od tego przekleństwa, przepisywanego na potęgę na każdą pochodną epizodu depresyjnego.
Zarzuciłem przez 3 ostatnie dni 25 mg sertraliny ed. Te 3 dni uświadomiły mi, że czułem się zupełnie normalnie, a ten syf jedynie zafundował mi ataki lęku, jakich nie miałem od 6 lat.
Jak jutro nie wezmę, to raczej dość miękko wyląduje? Mam ew. alprazolam (Ksalol) i diazepam, mirtrazapine, chloroprotyksen jeśli to miałoby pomóc.
Dla mnie syf, ale bardzo mocno otworzył mi oczy, że moje samopoczucie było zupełnie normalne, wynikające z sytuacji życiowej, a nie zaburzeń.
Relaksacja Jacobsona w zupełności wystarczy.
Mam kilkanascie tabletek zoloftu, czy jak je wezme jednoczesnie, to bedzie jakies uczucie euforii albo chociażby spokoju?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.