Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Cześć witajcie, przymierzam się do wzięcia ok. 10mg doustnie mam kilka pytań:
- Mocno przy takiej dawce 5-meo-mipt wjeżdża na serducho?
- Łatwo odgonić negatywne myśli w porównaniu do takiego hometa?
- Czy taka dawka będzie dobra? Z typowych psajko jadłem właśnie tylko 2 razy hometa (20mg i 25mg) z czego przy 25 na peaku było minimalnie za mocno.

Wiem, że w większości pytań to kwestia dość osobnicza, ale liczę na waszą pomoc
Z góry dziękuje :)
  • 38 / / 0
Spokojnie, 10 mg na pewno nie będzie to zbyt dużo, chociaż mnie ostatnio 25 zrobiło jakbym wziął dwa razy tyle, ale i tak w żadnej z chwil nie miałem "za mocno". Swoją drogą to nie jest bardzo typowy psychodelik. Trudno mi dokładnie opisać, ale działanie jest dosyć szerokie, jak w przypadku MJ. Łączy w sobie cechy różnych substancji w mniejszym lub większym stopniu.
  • 1095 / 34 / 0
Wjazd na serducho stymulantowe.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 266 / 19 / 0
100 mg zużyte drogą iniekcyjną (i.v./domięśniowo) przez 2 osoby w przeciągu 3 nocy.
Albo z nas jakieś mutanty, albo dawkowanie podane na erowidzie jest mocno zaniżone. Dorzutki do 4 zastrzyków na noc. Przy najmnocniejszych momentach intensywne i specyficzne wizualizacje, których jednak mocą nie przyrównałbym do tych, któtych uświadczyłem po 4-aco, homecie, czy 25b. "trzeźwy" tj. racjonalny, a raczej opanowany headspace, umożliwiający refleksję nad emocjami, wrażeniami i świadomą pracę nad zmianą nawyków i przezwyciężaniem wewnętrznych ograniczeń.

Rzecz druga. Wątpię, czy ktoś tu potraktuje moje pytanie poważnie, ale mam wątpliwości czy mogę użyć części substancji, której roztwór mi się rozlał - nasączyłem nim porwane chustki higieniczne i przepłukałem dwukrotną ilością wody, następnie dobę czasu trzymałem w zacienieniu w pompce, po czym wsadziłem roztwór na minutę do mikrofoali, gdzie jego objętość zmalała do 1 ml i subst. czynna zdaje się byc na nowo wytrącona. W razie potrzeby zaprezentuję foto. Na tą chwilę trzymam rzecz w lodówce. Proszę o opinie, czy nadaje się to jeszcze do użytku.
Ludzka morda to coś, co nakładasz jak wstajesz? Zespół nudy zdeptanych nawyków i orkiestra dęta.
  • 98 / 6 / 0
z tego co wiem nie powinieneś tryptaminy w taki sposób przetwarzać, z 4hometa na pewno by nic nie zostało, a na tym się nie znam. Na pewno tego nie wal IM bo sobie zrobisz niezłego parcha (ropień). Jak jesteś odważny spróbuj IV.
dj Jekyll & mr Hyde
  • 63 / 2 / 0
5 meo mipt , to pierwsza tryptamina, ktorej mialem okazje sprobowac w dawkach od 5-10mg, lecz na pierwszy raz poszly 2 kartony tj 10mg. Efekty wizualne jak dla mnie na dosc niezlym poziomie, falowanie obiektów, zmiany kształtów i kolorów, mnóstwo cudownych fraktali i ta siatka geometryczna, a przy zamknietych oczach niesamowite twory, cos zajebistego. Psychodela rowniez na wysokim poziomie. Stymulacja bardzo silna, pomimo klonów i wódki nie dalo się usnąć (za to wizualizacje bardzo szybko wyłączyły klony), mimo, ze organizm czul zmeczenie i chcial snu.
  • 2466 / 16 / 0
Ja napierdalałem 20-25mg. Więcej to by mnie BL rozjebał.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 98 / 6 / 0
z powyższych dwóch postów to wnioskuję że sprzedają jakąś fenetylamine zamiast tryptaminy. Małe dawkowanie, wjazd na serducho, przy tryptaminach raczej nie ma takich problemów a dawkowanie jest kilkadziesiąt mg a nie kilka. Może jakieś 2cp żenią zamiast tryptaminy?
dj Jekyll & mr Hyde
  • 2883 / 303 / 0
W dupie byłeś gówno widziałeś
5-meo-mipt taki jest i koniec kropka
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1874 / 96 / 127
Czuć stymulacje po dawkach od 5mg do 10?
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.