- Mocno przy takiej dawce 5-meo-mipt wjeżdża na serducho?
- Łatwo odgonić negatywne myśli w porównaniu do takiego hometa?
- Czy taka dawka będzie dobra? Z typowych psajko jadłem właśnie tylko 2 razy hometa (20mg i 25mg) z czego przy 25 na peaku było minimalnie za mocno.
Wiem, że w większości pytań to kwestia dość osobnicza, ale liczę na waszą pomoc
Z góry dziękuje :)
Albo z nas jakieś mutanty, albo dawkowanie podane na erowidzie jest mocno zaniżone. Dorzutki do 4 zastrzyków na noc. Przy najmnocniejszych momentach intensywne i specyficzne wizualizacje, których jednak mocą nie przyrównałbym do tych, któtych uświadczyłem po 4-aco, homecie, czy 25b. "trzeźwy" tj. racjonalny, a raczej opanowany headspace, umożliwiający refleksję nad emocjami, wrażeniami i świadomą pracę nad zmianą nawyków i przezwyciężaniem wewnętrznych ograniczeń.
Rzecz druga. Wątpię, czy ktoś tu potraktuje moje pytanie poważnie, ale mam wątpliwości czy mogę użyć części substancji, której roztwór mi się rozlał - nasączyłem nim porwane chustki higieniczne i przepłukałem dwukrotną ilością wody, następnie dobę czasu trzymałem w zacienieniu w pompce, po czym wsadziłem roztwór na minutę do mikrofoali, gdzie jego objętość zmalała do 1 ml i subst. czynna zdaje się byc na nowo wytrącona. W razie potrzeby zaprezentuję foto. Na tą chwilę trzymam rzecz w lodówce. Proszę o opinie, czy nadaje się to jeszcze do użytku.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
5-meo-mipt taki jest i koniec kropka
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
#mops
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.