Czarli Czarnuch pisze:moje spróbowanie brauna jest pewne, powstrzymują mnie 2 rzeczy, warunki czyli brakuje mi hajsu na regularne cpanie i miejsca oraz to ze chce wyczerpać wszystkie lżejsze opiaty zanim przejde na ten poziom, koda juz dla mnie odpadła przez tolerancje teraz pst.
P.S. Przez całą swoją otoczkę najbardziej niebezpiecznego draga na ziemi, ludzi musi bardzo korcić test. Z jednej strony pewnie nigdy nie będą sami próbowali tego zmotać (nie pisze tu o przechodzących z kody na H, dlatego ze koda już nie klepie), a z drugiej, gdy na imprezie ktoś posypie na sreberko, pewnie mało kto odmówi...
Od pokoju do planety
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.