Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Sprobowalbys browna?
Spróbowałbym
493
41%
Nie spróbowałbym
239
20%
Sprawdzam wyniki
326
27%
Spróbowałem i nie żałuję
93
8%
Spróbowałem i żałuję
38
3%

Liczba głosów: 1189

ODPOWIEDZ
  • 3901 / 563 / 0
-
  • 456 / 14 / 0
moje spróbowanie brauna jest pewne, powstrzymują mnie 2 rzeczy, warunki czyli brakuje mi hajsu na regularne cpanie i miejsca oraz to ze chce wyczerpać wszystkie lżejsze opiaty zanim przejde na ten poziom, koda juz dla mnie odpadła przez tolerancje teraz PST.
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1293 / 20 / 0
Czarli Czarnuch pisze:
moje spróbowanie brauna jest pewne, powstrzymują mnie 2 rzeczy, warunki czyli brakuje mi hajsu na regularne cpanie i miejsca oraz to ze chce wyczerpać wszystkie lżejsze opiaty zanim przejde na ten poziom, koda juz dla mnie odpadła przez tolerancje teraz pst.
Dla chcącego nic trudnego, mi koda powroca do menu a waliłem odpał, da rade tak, tylko dawkowanie zwiększone i musi być jakas przerwa, :-)
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 596 / 1 / 0
Mam ciągotki na browna, jedyne co mnie powtrzymuje: brak hajsu na ćwiare, brak doświadczenia w paleniu tego, oraz brak dojścia
  • 149 / / 0
HEHE...OCZYWISCIE:)
Zaczynając grę z OPIO,trzeba mieć na uwadze,że przeciwnik jest silniejszy od Nas i tylko najsprytniejsi....wygrają i to po ciężkiej walce!
  • 128 / 99 / 0
O tak, spróbował bym! Jeszcze z pól roku temu odpowiedź na pewno była by zupełnie inna, co wydaje się doskonałym dowodem na moje coraz większe wjebanie w kodeinę :scared: . Może zresztą nawet niedługo dokonam eksperymentu H %-D . Mam kolegę, którego znajomy diluje zielonym i białym a do tego jest całkiem poważnym zawodnikiem (np. zielonego nie sprzedaje w ilościach mniejszych niż 5 gram, podjeżdża do ciebie z zestawem furą itp.). Temu własnie znajomemu, który nabywa od niego regularnie, od lat, na wyraźną prośbę kolegi, załatwił ćwiarę (choć to nie jego bajka). Mój kolega zarzeka się, że eksperymentu nie będzie powtarzał. Gdy tylko to usłyszałem, od razu pomyślałem o sobie. Sytuacja wydaje się w miarę komfortowa - nie mam żadnych znajomych wjebanych w hel, nie mam dojść a sytuacja, że po jednym razie będę biegał na Centralny i zaczepiał żuli, aby kupić kolejną ćwiarę, wydaje mi się zupełnie nieprawdopodobna. To będzie po prostu eksperyment ;-) .

P.S. Przez całą swoją otoczkę najbardziej niebezpiecznego draga na ziemi, ludzi musi bardzo korcić test. Z jednej strony pewnie nigdy nie będą sami próbowali tego zmotać (nie pisze tu o przechodzących z kody na H, dlatego ze koda już nie klepie), a z drugiej, gdy na imprezie ktoś posypie na sreberko, pewnie mało kto odmówi...
Vis a vis z drzwiami
Od pokoju do planety
  • 36 / / 0
Z wielką chęcią spróbowałbym brauna, tylko nikt u mnie tego niema i tu jest problem.
  • 420 / 2 / 0
Dobrej jakosci brauna sprobowalbym bez chwili zawahania, tyle ze o naprawde dobry dosc trudno bez odpowiednich kontaktow. A takich niestety (???) nie posiadam.
Ostatnio zmieniony 28 października 2013 przez Kakihara, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1262 / 17 / 0
Miałem okazję spróbować i odmówiłem.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
spróbowałbym, myślę o tym sporo i wiem że prędzej, czy później to się tym skończy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.