Zawsze na ten odruch wymiotny, powodowany tabsami Tjoko kuliłam się, żeby w razie "W" rzygom było bliżej do gleby.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
@ up - uważaj z piwem do kody, większość osób które sobie zrobiły krzywdę kodą, mieszało ją z alkoholem właśnie
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Scalono ~ Atro
Wracam po długim okresie brania opio i benzo i po nabraniu doswiadczenia zmieniam zdanie syf padaka ciagnie gowno. Nie moge juz jesc tabletek z paracetamolem bo odruch wymiotny po dlugim jedzeniu tramadolu to samo. Nie wiem czy jest to spowodowane(raczej tak) ze za kazdym razem jak bralem opio to musialem przesadzic co konczylo sie beltem. Niesmak pozostal i paracetamol kodeina i tramadol to najgorszy syf jaki jadlem.
Prosze o polaczenie z postem wyzej
Kiedyś tak nie miałem, tzn smak nadal był ohydny, ale nie aż tak. Z czasem było coraz gorzej.
Za to zauważyłem to, że całe czy pokruszone na (jebany) pył kopie tak samo.
Inne za to spoko, przykładowo oxy nawet trochę mi smakuje, a tramadol jest po prostu znośny xD
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.