Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 704 / 5 / 0
Sylwester, batch 4 od znanego vendora z zamknięta rejestracją.

Ile wziąć na sylwestra?
Planuje na rozruch wziąć bombkę 250mg + sniff ~80mg.
Zacznie się jakos o 21-22, chcę mieć fajną fazę do ~8 rano.
Jak dawkować? Dorzucać oral, sniff, oba?
Jaka bombka? 2 razy po 125 mg czy może raz 250?
Będzie do tego szło sporo alkoholu.
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 215 / 37
Jak chcesz się zajebać samemu, to 3g powinno starczyć, zwłaszcza że będzie lało się alko.
B4 działa na mnie o wiele lepiej oralem, ale że mam sentyment do węgorzy zawsze dociągnę jakiegoś szczurka. Jeśli to Sylwester i nie będziesz balował sam to bym zamówił 5g raczej. Sympatia, życzliwość i czynienie dobra i tak Ci się włączy, to będziesz miał wystarczająco do rana, żeby posypać też innym. I tak to zrobisz sfazowany anyway ;) poza tym piątka wychodzi taniej niż trójka, więc bierz bracie śmiało
I tak się nie zmarnuje :finger:
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 1342 / 48 / 0
mozliwosc1234 pisze:
4-8 mg etizolamu i zzzzzzzzzzzzzz lulasz
Może od razu tak z 20mg? Wystarczy 1mg, a po 3-mmc to nawet bez benzo można normalnie zasnąć.
SESH
  • 839 / 67 / 0
@DA Żadne 2x125mg, nie ma co się pierdolić w dużą ilość małych dawek. Lepiej zarzucić mniej razy, ale w większej dawce. Ja bym spokojnie wrzucała te 250mg rozpuszczone w jakimś napoju (po co bombki? To się długo ładuje strasznie).
Jeżeli nie masz w ogóle tolerancji to możesz ewentualnie 200mg zjeść. Od 250mg nic Ci się nie stanie, ale sort o którym mowa jest całkiem si, więc możesz mieć grubo. ;)
@SC A może 5mg na łyżeczce, która odmierza 15mg? %-D
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 1 / / 0
fuko, a ty ile aplikujesz na raz?

Tez sie tak mocno pocicie po piciu/bombkach?
  • 1957 / 230 / 0
Właśnie lepiej się raczyć małymi dawkami!
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 839 / 67 / 0
@Serotonin uzasadnij, jestem ciekawa dlaczego tak uważasz?
@failboy różnie, w zależności od tego jaki sort i jak stoję z tolerancją.
w duszy.

• 561 / 39 / 0
Małe dawki wtf :wall:
Lepiej załadować raz a porządnie, niż co chwila dorzucać i czuć się niedoćpanym :cool:
  • 1 / / 0
no wlasnie @serotonin uzasadnij swoja wypowiedz;) bardzo jestem ciekaw.
A powiedzcie mi jak to jest z tolerancja? Po jakim czasie zaczyna ona spadac?
  • 839 / 67 / 0
No, w końcu ktoś mówi z sensem. Mi od małych dawek tylko rośnie ciśnienie na więcej.
w duszy.

ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.