Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 96 / 3 / 0
Tolerancja na amph rośnie szybko ? Bo jak cpam to po gramie dziennie czasami półtora ale na ponad dobę i przez pierwsze 4gr mnie to miazdzylo a ostatnie 3-4 gramy robią co najwyżej w połowie tej mocy a biorę je już przykładowo grama nie w 16-20 godzin tylko w 8 Max 10 i jest dużo słabiej. Sort ten sam, od tej samej osoby, co się mogło popsuć ? Aż tak urosła tolerka czy co ? Dodam z3 wczoraj kumpel dał mi z 400mg czegoś co miało mnie wyjebac z butów a ja wziąłem to na 4 strzały przez 2,5 godziny i praktycznie nic nie poczułem i poszedłem zaraz spac. Co jest ? Nie biorę żadnych leków ? Nic innego z narkotyków też. Co się dzieje ? Z góry dziękuję za pomoc dobrym ludziom
Ćpun wierzy w to, co mówi, tylko za minutę myśli już całkiem coś innego, bo osaczyło go pragnienie narkotyku, które wszystko niweczy. :strzykawka: :* :ziew:
  • 260 / 3 / 0
no tak, tolerka rośnie bardzo szybko. Mój znajomy który grubo ciska potrafi przywalić grubą lagę i pójść spać, po której ja bym miał problemy z zasypianiem i ze zmieszczeniem tego w nosie też. Po pewnym czasie na ciągu przestaniesz czuć takie wyraźne pobudzenie, o ile już nie przestałeś. Przerwa nawet z tydzień duż zmieni. No i picie alko i jaranie zioła na fecie to niesamowity zbijacz fazy, o ile stosujesz wymieniony zestawik.
  • 260 / 3 / 0
no tak, tolerka rośnie bardzo szybko. Mój znajomy który grubo ciska potrafi przywalić grubą lagę i pójść spać, po której ja bym miał problemy z zasypianiem i ze zmieszczeniem tego w nosie też. Po pewnym czasie na ciągu przestaniesz czuć takie wyraźne pobudzenie, o ile już nie przestałeś. Przerwa nawet z tydzień duż zmieni. No i picie alko i jaranie zioła na fecie to niesamowity zbijacz fazy, o ile stosujesz wymieniony zestawik.
  • 477 / 54 / 0
Nie rośnie szybko. Nie działa na was, bo to kofeina zanieczyszczona śladowymi ilościami speeda którego jakość może być równie kontrowersyjna :D
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / 32 / 7
Tolerancja wzrasta ale nie tak szybko jak o tym piszesz. Przynajmniej moja tak nie wzrastała jak pizgałem ciąg.
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 497 / 17 / 0
Cześć, czy mogę jednorazowo w pracy cały dzień bez spania spędzić na feta-microdosing? czystość towaru 75%, praca z ludźmi, serio małe dawki - ryzykować, czy byc cały dzień trupem?????
  • 3670 / 606 / 1
A czemu trupem?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 280 / 20 / 0
^"cały dzień bez spania"
  • 1817 / 109 / 0
mucha__ właśnie, a czemu trupem? Branie fety na dłuższą metę jako stymulanta do pracy to bardzo, bardzo zły pomysł i szybko się o tym przekonasz. Jeśli to twoje bycie trupem mam rozumieć tak, że niby jak jesteś normalna i wyspana to uważasz siebie za trupa to jest to przykre i radze coś z tym szybko zrobić, dla własnego dobra.
  • 227 / 10 / 0
siema, chce oczyścić speeda z substancji nierozpuszczalnych w wodzie.

Siarczan amf ma rozpuszczalność ponad 100g/1l wody 20C. Czyli w 1ml wody temp. 20 stopni powinno sie rozpuscić 1g siarczanu amf.

Kranówka ma ok 5 stopni. Doradźcie w jakiej ilości kranówki rozpuścić 1g "speeda" żeby cały siarczan amf sie rozpuscił ale inne niepotrzebne syfy już nie.

Generalnie w gorącej wodzie niemal cały proch sie rozpuszcza czyli niktóre dodatki są słabo rozpuszczalne w wodzie. Prosze o sprawdzone proporcje.

Potem filtracja strzykawką i następna kwestwia, jak odparować wode z roztworu żeby nie odparować amf? W jakiej temp paruje siarczan amf? Woda w każdej, wiec na logike w temp nieco niższej niż temp parowania siarczanu amf na logike. Tym sposobem chce uzyskać proch z siarczanem amf + dodatki dobrze rozpuszczalne w wodzie.

Proszę o pomoc w konkretnych pytaniach a nie rady z acetonami itd;p Chce tylko troche poprawić jakość speeda bo mój nos juz nie wyrabia.

Dzięki
ODPOWIEDZ
Newsy
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.