Werdykt: Trazodon działa w następujący sposób: na trazodonie chujowo, ale bez niego jeszcze gorzej %-D
Potem zwiększałem dawki ale to samo co poprzednio jedynie nadal bardzo fajnie usypia ale jakość snu bez zmian.
Teraz jestem pierwszy dzień na 300mg.Fajnie usypia,głębszy sen ale obawiam się ze za 2-3 dni to zniknie.
Skutki uboczne 300mg:zamulenie,gorsza pamięć krótkotrwała,uspokojenie takie fajne.Zniknie to za 2-3 tygodnie.
Trazodon to lek wielofunkcyjny-do 150mg działa typowo nasennie a od 150 do 300mg działa nasennie,anty-depresyjnie,przeciwlękowo itp.
Raz zażyłem 300mg rano.Zamulenie totalne przez 4-5 godzin a potem mała euforia.Potem zażyłem 150mg ale tylko bylem senny przez cały dzień i to tak mocno ale głowa zaczęła mnie bolec.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.