Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1993 / 490 / 0
To weź to wodę razem z kartonem wlej na jakąś nakrętkę tak aby cały karton był zamoczony i zostaw na godzinkę.
Będziesz miał 25I-NBOMe rozpuszczone w wodzie, które możesz przerobić na tabakę i wciągnąć. Przy tej metodzie podania dodatkowo będziesz miał coś około 2x mocniejsze działanie substancji.
  • 181 / 3 / 0
Dzięki za interesującą odpowiedź. Sytuacja wygląda tak, że woda z woreczka już wyschła, tak więc czy mógłbym go zalać małą ilością wódki/spirytusu, poczekać jakieś 30 minut, wylać na dowolną ilość tabaki, poczekać, aż odparuje i nie stracę nic z mocy?
  • 1993 / 490 / 0
Dokładnie tak, tylko zadbaj żeby rozpuszczalnik miał dostęp do tych miejsc gdzie może być potencjalna substancja.
Straty jakieś tam zawsze będą chociażby z tego względu, że pewnie kilka kropelek substancji zostanie na woreczku przy zlewaniu. Jednak nie są to jakieś duże wartości, raczej minimalne.

Dalej możesz zrobić dokładnie tak jak mówisz.
  • 341 / 1 / 0
mam w planach pojutrze wrzucić 25INBOMe, niestety w tym tygodniu skusiłam się na sok porzeczkowy w ilościach dość dużych, a to iMAO, mam się bać, czy to za słaby iMAO, żeby zaszkodził? Ktoś się orientuje?
dodam, że z 25INBOMe miałam już styczność 2 razy i to na razie najbardziej wizualna i najciekawsza fen. z jaką miałam do czynienia, 1 mg z cyklo wymiatał
Uwaga! Użytkownik queen elizabeth nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 360 / / 0
Nie wpłynie, spokojnie :D Możesz szamać.
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 9 / / 0
Chcę przyjąć karton między policzek a dziąsło. z tego co mi wiadomo, to niecałe 2mg z cyklo. Czy stymulacja po tym jest uciążliwa? Siedzenie przed komputerem i oglądanie np. filmu wchodzi w grę, czy raczej lepiej na tym mieć więcej możliwości? Chce przyjąć sam, czy to też dobry pomysł?
  • 341 / 1 / 0
Dzięki :)
Uwaga! Użytkownik queen elizabeth nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 122 / 8
Zdecydowanie lepiej mieć więcej możliwości; zdecydowanie lepiej nie brać samemu. To mocny psychodelik ;) Jak złapiesz złą fazę, bez jakiejkolwiek osoby obok może być nieprzyjemnie. Z drugiej strony, lepiej też właściwie dobrać tę osobę, bo źle dobrana może jeszcze bardziej zaszkodzić.
  • 196 / 1 / 0
patryk1992a pisze:
Chcę przyjąć karton między policzek a dziąsło. z tego co mi wiadomo, to niecałe 2mg z cyklo. Czy stymulacja po tym jest uciążliwa? Siedzenie przed komputerem i oglądanie np. filmu wchodzi w grę, czy raczej lepiej na tym mieć więcej możliwości? Chce przyjąć sam, czy to też dobry pomysł?
Z mojego doświadczenia ekspozycja DOBREGO filmu, to doskonały pomysł. W zeszłą Wigilię zarzuciłem 3mg i zabrałem się na oglądanie Samsary Fritzkego i doznałem głębokiego i wyrazistego experiensu, którego nie antycypowałem mając już jakieś tam doświadczenie z tą substancją. Polecam skorelować własne doświadczenie z tym właśnie obrazem.
  • 1993 / 490 / 0
Jestem tego samego zdania co Czeslaw. Możesz tęsknić za towarzystwem. W ogóle ja nie lubię przy psychodelikach siedzieć przy komputerze czy telewizorze. Znacznie bardziej wole robić inne rzeczy, którymi nie zajmuje się na co dzień.

Oczywiście wszystko zależy od Twoich indywidualnych predyspozycji.Ja tylko mogę powiedzieć jak to wygląda u mnie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.