Gorszego scierwa nie znam, nie czuje kompletnie nic nawet po 60mg poza kapciem w buzi i sraka. Spać jak mogłem tak nie moge i czekam tylko na następna wizytę żeby zmienić lek.
07 września 2020pol90 pisze: Czy po stopniowym odstawianiu chroprotixenu z dawki 100 mg na 80 mg wieczorem, ktoś doświaczał zdenerowania nadpobudliwości i omanów słuchowych itp. ?
Bo zawsze brałem ten lek w dawce 150-200 mg i od jakiegoś czasu nie czułem wogóle działania kawy i przerzuciłem się na zieloną herbatę i yerbę i ogólnie skarżyłem się na apatie anhedonię i moje pytanie jest takie czy można jeszcze bardziej obniżać ten lek np do dawki 65 mg albo 50 mg ?
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.