Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: Kremowe z szarymi kropkami
Kształt: Okrągłe, płaskie
Logo: Mitsubishi
Gdzie: Kuj-pom
Kiedy: Tydzień temu
Cena: 10 zł
Sposób przyjęcia: doustnie
Sztuk 1
Działanie: Wkręca się w około 30-40 minut, czuć napięcie mięśni, lekki szczękościsk, euforia, duża wczuwka w muzykę, rozmowę. Momentami zagubienie pod tytułem wtf, ale ogólnie dobre do wyjścia do pubu na piwko, przyjemnie się czuło po piwie i papierosach. Czasami nie czułam w ogóle ciała, więc dziwnie się poruszało, ale calej fazie towarzyszyło miłe uczucie na ciele. Nie ma konkretnego wejścia ani zejścia, po prostu wchodzi i schodzi, można zasnąć normalnie. Nie czuć zupełnie na żołądku (a ja zawsze czuję wszystko).
Ocena: 7/10 (po większej ilości dodam kilka słów, po 1 ciężko ocenić)
P.S. Ktoś może wie co w nich jest po powyższym opisie? Proszę o odpowiedź gdzieś na forum tudzież na pm, co by w tym wątku warnem nie ryzykować.
Kolor: Jasno niebieski z białymi kropkami
Kształt: okrągłe, płaskie
Logo: Znaczek Mitsubishi
Czas zakupu: 17.08
Cena: 8 zl
Sposób przyjęcia: doustnie w ilosci 1 sztuka
Działanie: Wkręca się do godziny. Euforia, radość z życia, banan na ryjku, pobudzenie srednie, ale za to brak zmeczenia, szczekoscisk tez sredni, mozna jesc i spac. zwały nie ma. poprostu schodzi i jest ok. lekki bol glowy.
ogolna ocena: 7/10
Nazwa: Mitsubishi
Kolor: kremowy z białymi kropkami
Kształt: okrągłe, płaskie
Logo: Znaczek Mitsubishi
Czas zakupu: 15.08
Cena: 8 zl
Sposób przyjęcia: doustnie w ilosci 1 sztuka
Działanie: zerowe. nic nie poczułem po 1 sztuce.
Ogolna ocena: 1/10
kolor: bialo czerwono zielono niebieskie (nakrapiane)
ksztalt: okragle lekko zbite
logo: z przodu + z tylu -
z kad: wroc
kiedy: ok 2 miechow temu
cena: 7pln
sposob przyjecia: w nos 1,5 po 2godz kolejne 1,5 doustnie
dzialanie: po tym nochu pizda po niecalej minucie i na klopa zygac, po tych zjedzonych tez na klopa zygac. lacznie kupilem ich 10 i kazdy komu dalem zygal. ale warto bylo te kilka chwil wymiotowac a puzniej cieszyc sie pizda ktora byla piekna :-) raz zimno raz cieplo, dreszcze, szczekoscisk, perfekcyjna komunikatywnosc.
ocena dzialania: 9\10
dodatkowy komentaz: dziwne z tym zyganiem..
Kolor: zielone
Kształt: okrągłe, słabo zbite, dość grube
Logo: brak
Gdzie: Opolskie
Kiedy: parę dni temu
Cena: 4 zł
Sposób przyjęcia: 3/4 doustnie, po 1,5 godz. 1 donosowo
Działanie: Po 45 minutach od przyjęcia zaczęło wchodzić, działanie zdecydowanie wskazywało na mdma, jednak w średniej porcji - dość szybko czuło się, że powoli, powoli zaczyna schodzić. Żadnego złego samopoczucia po nich i łatwo się też zasypiało. Godne polecenia :)
Kolor: lekko różowe
Kształt: okrągłe, słabo zbite ( bardzo kruchliwe )
Logo: serce
Gdzie: poludniowe mazowsze
Kiedy: początek lipca
Cena: 5 zł + dostawa ( paliwko 20zł)
Sposób przyjęcia: doustnie i donosowo
Wzięte 30 szt na 2 osoby na weekendowy balet nad pewnym jeziorkiem. jedno mogę napisać CHUJ WIELKI nie piguła. 0 ( słownie: zero) czegokolwiek. zmarnowany balet, w którym pokładałem nadzieje maksymalnego skurwienia i odpłynięcia za ostatnie zarobione pieniądze przed dłuższym okresem bezrobocia i imprezowej posuchy. po załadowaniu 2 szt. na początek i spaleniu mj poszliśmy w kimę. później próbowaliśmy ponowić w nos po 2 szt. ale działanie takie samo z tym że lekkie mrowienie na górnej szczęce. porażka na maksa. wiedziałem że to zbyt pięknie wyglądało że kolo sam się zaoferował że przywiezie i w ogóle no problem z załatwieniem.
ocena: -10 /10
Kolor: mocno rozowe, z bialymi odcieniami i jasno rozowe
Kształt: okragle, ~8mm srednicy, ~4mm grube
Logo: Star Of David
Kupione: WLKP , koniec sierpnia, utrzymuja sie do dzis.
Ilosc: 1,5 sztuki - 28.08.2009 / 2 sztuki - 04.09.2009
Opis działania:
28.08.09 - 1,5 sztuki wyjebany po fecie.
No wiec tak, po ciezkim tygodniu w robocie, postanowilem wybrac sie na balety, wiadomo wymeczony organizm i dzien po ciezkim feceniu w pracy(czwartek), po pracy dopadly mnie typowe oznaki zjazdu, wepchnalem obiad.Odpoczynek.... Zarzcucilem z ziomkiem po 1,5 sztuki.. troche jarania: blanty, szkło, blanty. itd. Po okolo godzinie byla juz 22, decyzja aby isc na impreze z nagaru ziomka. Musze zaznaczyc, ze od poczatku czulem sie zjebany itd. jakos nie mialem ochoty na balety, nie mialem odpowiedniego nastroju. I jeszcze jedna rzecz. Te 3 sztuki co mielismy byly zdecydowanie mocno rozowe z bialymi blamkami. Wracajac do akcji. Impreza, wchodzimy luz. Jest ciezko w bani, moj nastroj to pogarsza i wyjebanie po fecie (typowy zjazd). Pierwsze wrazenie jest cos mistycznego w tym wszystkim ;). Wchodze na sale, pelno ludzi tanczy, ale jakos mnie to nie ruszylo, nie mialem ochoty na tanczenie, 0. Pieczenie w zoładku nie dawalo spokoju, fajki draznily, ludzie tak samo. ZLe. Zrezygnowalem wrocilem do domu z lekka psychoza, zasnalem po ganji z lekkimi problemami (15-20 min). Dzien po nie taki straszny (10h snu).
04.09.2009 - 2 sztuki (3/4 po 30 min 0.5 sztuki po 30 min pol, po 40-50 min pol i reszta z pierwszej)Po 2tyg przerwy, zakupilem z innego zrodla niby te same piki. Niby byly luz. Niby byly inne niz te gwiazdy. Okazalo sie ze dostalem 10 sztyk tego samego gowna, dopiero w domu zauwazylem ze hmm.. byly mocno rozowe i te mniej, wyraznie bylo widac to, ze sa slabo rozowe, i inaczej pachna... Wieczor w domu, wpada moja dziewczyna, pijemy 1 piwo, wpadamy na pomysl, ze moze impreza. Luz. Polykam 3/4 sztuki tych mniej rozowych. Koncze piwo szybko, pozniej nastepne. Jedziemy w taxi, czuje sie typowo ekstazowo, wszystkie objawy naprawde wskazywaly mi na ekstaze. Wbijamy do klubu. MUzyka. ktora kocham. Pijemy piwo, zapodaje pol mocniej rozowej gwiazdy. Mija 20min, i bum. No haha.. nie wiem hmm.. czuje sie jak na koksie + dobre mdma. Jestem niezniszczalny, ze wszystkimi gadam, zapodaje znowu pol mocno rozowej gwiazdy i 1/4 tego co zostalo z jasno rozowej. Tancze z dziewczyna. MUzyka plynie przeze mnie. Czuje sie jak za starych czasow, z tym, ze nie ma we mnie jes typowej milosci do kazdego na parkiecie, jest milosc ale jedynie do dziewczyny spotengowana o milion razy. Na reszte mam wyjebane, jednemu kolesiowu prawie wyjebalem bo sie odezwal do mojej dziewczyny, a zaznaczam, ze mam charakter spokojnego typa, naprawde. Nie wiem czemu z jednej strony taka euforia, empatia, smiech czulem sie swietnie a sekunda i moglem rozwalic kolesia, przynajmiej tak mi sie wydawalo, 2x wiekszego niz ja. Dlugo trzymaly mnie te 2sztuki.. o 4powrot do domu, czyli po 8h od polkniecia 3/4 gwiazdy. Dziem po nie napsize, bo musialem spac 2h i do pracy na pare godzin. Po powrocie sen regenerujacy, noc z dziewczyna i dzien palenia i jedzenia. Teraz czuje sie swietnie.
Pytanie, bo ja juz wymietam. MDMA w jasno rozowych + mCPPP w ciemno ? mCPP wzmacnia i poteguje dzialanie MDMA. Pasowaloby to do tego co czulem. Naprawde zaskoczylo mnie to. Bo najpierw sie wkurwilem, ze znowu te same gowna, a zjadlem z nagaru na dobra impreze.
Ocena : 0/10 pierwszy raz, 11.09.2009 daje no kurwa wiem ,ze malo obiektywne ale 9+/10. To byl ten stan za ktorym tak tesknilem,jedynie ten agresor ktory jakims cudem we mnie siedzial troche nie pasowal do objawow MDMA no i oczywiscie empatia i miosc do kazdego, tez tego nie bylo.Reszta jednak bya tak masakryczna, ze naprawde chciabym powiedziec, ze zakochaem sie 2 raz haha ;).
[ external image ]
Link do raportu na PillReports http://www.pillreports.com/index.php?pa ... l&id=18256
Kolor: zielony
Kształt: okrągłe, średniej wielkości
Logo: Głowa Lwa
Gdzie kupione: Opolskie
Kiedy kupione: 30.09.2009r.
Sposób przyjęcia: Jedna połknięta w całośći hehe po 2,5h druga
Opis działania: Najpierw wypite dwa bronki dębowe mocne ( nie lubię na pusty żołądek zarzucać ) wziąłem smacznie wyglądającą pigułkę do ręki, jeszcze raz powąchałem mmm przyjemny zapach i połknąłem. Po około 20-30min zaczęło się....lekka wata i śmiechawa, potem przeszło i było miło. po chwili znowu powtórka ale mocniej....potem puściło i było jeszcze milej...i znowu powtórka..oczy zamknięte ryj wykręca lekko i banan na mordzie to jest TO!! Czuje działanie MDMA przyjemność lekka euforia. puściła wata i sobie wstałem i było naprawdę miło i przyjemnie, zacząłem nawijać do dziewczyny o jakiś imprezach o pixach jakie jadłem kiedyś i o fazach ( juz sto razy to slyszala odemnie hehe ). Po około godzine zacząłem czuć pełną MOC pigułki....Chciało mi się coś robić, tańczyć ale brakowało czegoś dlatego zjadłem drugą i mnie pozamiatało z leksza :D Rozpływałem się na podlodze hehe morda wykręcona..euforia i chęć robiena czegokolwiek, chciało mi się gadać, spotkać ze znajomymi, pisalem esy do ziomków jak lece i na gg hehe:D teraz jestem 5h po przyjęciu pigułek i nadal się fajnie czuje choć niema już takiej euforii. Myślę że spokojnie zasne.
Ocena działania: 1 pigułka 7+/10 2 pigułki 9+/10
Dodatkowe komentarze: Pigułka daje miłego kopa bez schiz....fajnie się gada i pije browarka, chęci robienia czegoś, bawienia się i spotkania ze znajomymi. Jeśli jest na fecie to małe ilości bo jak schodzi to spokojnie w kime można iśc oczy się zamykają. Pachnie ładnie a jak się poliże to lekko piecze w język.
Tyle....jeśli macie dostęp to polecam. Zaopatrzyć się w 3 i macie zajebisty wieczór. Na sobote już mam....zarzucam 2 na raz a potem 1 dojem i będzie elegancko:))) Pozdro.
Jeszcze jedna fota dla jasności;p
Kolor: rozowe, sporo drobnych kropkek rowniez w rozu. nie pamietam czy ciemniejsze byly kropki, czy calosc.
Kształt: okragle, grubymi bym ich nie nazwal, male tez nie sa.
Logo: korona
Kupione: wro
cena: 8
opis
tkwi w nich 2cb i zapewne pare bonusow. na balet nie polecam, aczkolwiek mozna i to z powodzeniem- sprawdzone. przyjete pare sztuk w mixie z niezliczona iloscia kretow i stuffu, troche alko. Dopy calkiem towarzyskie. Wchodza po okolo godzinie. Towarzszace wiekszosc fazy: wystrzenie kolorow, roznycie krawedzi i cos jakby hmmm mgla ;D, uczucie ciepla, czasami napiecie miesni, szczekoscisk umairkowany. Bez rewelacji zoladkowych [moj jest hmm, wrazliwy]. Polecam kupic tez cos do picia, suszy ; ) Troche stymulacji, troche nastroju, nie powoduje takiego banana jak mdma. Przyjmowac conajmniej 2.
Zwal niewielki.
ocena 5 jako substytut dropa na mdma [skala jak na filmweb ;D], 7 przy dobrze dobranych s&s i dodatkach.
Kolor: Białe
Kształt: okrągłe "ładnie wybite logo"
Logo: 3ramienny znak mercedesa
Sposób przyjęcia: doustnie
Chial bym wiedziec na czym to jest i WHY :wall:
Znalazłem na necie zdjęcie blet , podobno :wejscie jak po akodinkach ,mdłości , jak sie
rozkreci to spoko chumor ,smiechawki ,dziwne odczucia temperatury, qrewski bol glowy na zejsciu.
Na szcycie dokladany byl , browar i buchy
[ external image ]
"olej spidy, bracie, ratuj zycie i jedz kwasy!"
kolor: różowe
kształt i konsystencja : okrągłe, zbite
logo : korona(rolex)
pochodzenie : Górny Śląsk
skład : ?
cena : 6 zł
ocena : 7/10
ilość : 1,5 doustnie i 0,5 w nos.
Wejście trwało ze 40-60 minut. Na początku bardzo zamulały w żołądku, prawie zarzuciłem bełtem...ale...po wejściu czułem zajebistą euforię, chodziłem z 2 ziomkami po osiedlu i obserwowałem...wszystko zdawało się inne, nowe(coś ala DMX). Po zwiedzeniu osiedla zasiedliśmy na klatce i rozpoczęła się 2 godzinna rozmowa na temat śmierci, tego co nas czeka po życiu, że wszystko jest z góry ustalone etc. Bania trwała jakieś 4 godziny, jak poczułem zmułe zawinąłem się do domu...normalnie zjadłem i położyłem się spać...dosyć szybko zasnąłem.
nazwa : grzbki
kolor: niebieski
kształt i konsystencja : okrągłe, zbite
logo : grzybek(borowik :-D :-D ?)
pochodzenie : Górny Śląsk
cena : 5 zł
ocena :10/10
ilość : 5 wrzucone na raz
PRZE SKURWIEL KNEFLE! Tak powiedział mój ziomek po 30 minutach od zarzucenia, ja stwierdziłem to samo. Zero zmuły. Firanki falowały, stroboskopy dosyć częste, muzyka wchodziła zajebiście, euforia niesamowita...co tu dużo mówić takie powinny być każde knefle! Bania trwała przez 6 godzin...bardzo intensywna. Czy dało się po nich spać, nie mam pojęcia, bo po 5 h zarzuciłem sobie paska futerku...więc o spaniu moglem pomarzyć. Jak będziecie mieli okazje gorąco POLECAM!
nazwa : Mithsubishi
kolor: białe
kształt i konsystencja : okrągłe, duże i bardzo zbite
logo : znaczek misthubishi
pochodzenie : Londyn
cena : 4 funty sztuka
ocena : 15/10
ilość : jedna, dosłownie jedna tableta!
Coś pięknego, to co mówili o tych białych szatanach brałem raczej z przymrożeniem oka...Ale zdanie zmieniłem jak zarzuciłem, wchodziły 20 minutek...bania była przeniesamowita, wyginało mnie jak po dobrym kartonie, gadka kleiła się niesamowicie, euforia nieporównywalna z żadnym innym pixem, miałem ochotę robić wszystko...od sexu po taniec, awanture...energia mnie dosłownie rozpierdalała. Podejrzewam że jakbym zarzucił tego pixa na ostatni mecz z Widzewem(tak, tak jestem Żabolem :)), byłbym niezniszczalny. Bania trwała ok. 5 h(po 1 pixie, to się kurwa nazywa ecstasy, nie to co Polskie ścierwo do którego do bólu musisz dorzucać). Zejście przemiłe, położyłem się w łóżku i zasnąłem moment. POLECAM!
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/4/440912e6-83cd-4826-8ecd-5ecebfe0e08d/inpost-rozpierdolic.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250815%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250815T211702Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=69527d0cee526aa71bc87e10f80465b71d02b2fc67567a08f69e7f07935147c2)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/poldrugs.jpg)
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/lajza.jpg)
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków
Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/gdfgdfgdfg-1038x1038.png)
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu
W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/pippismoking.jpg)
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity
Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.