27 lipca 2020UltraViolence pisze:Ja tam całe życie puszczałem / puszczam się na lewo i prawo i jak wyżej, nie widzę w tym nic złego19 lipca 2020CieplaPoduszka pisze: No tak , najlepiej jej doradzajcie juz nastepnego dnia nowego bolca szukac xD
Ja jestem monogamistką, więc ta rada nie zda egzaminu. No cóż.. każdy wybiera takie życie, jakie chce ;) Tylko, że ja jakoś nie potrafiłabym zmieniać facetów jak rękawiczki, no bo.. po co? W podbiciu ego mi to nie pomoże, a może nawet zaszkodzi. No i łamanie serc innym ludziom też mnie nie kręci, tak przy okazji ;)
28 lipca 2020klawiatura pisze:Czyli jesteś kurwiarzem?27 lipca 2020UltraViolence pisze:Ja tam całe życie puszczałem / puszczam się na lewo i prawo i jak wyżej, nie widzę w tym nic złego19 lipca 2020CieplaPoduszka pisze: No tak , najlepiej jej doradzajcie juz nastepnego dnia nowego bolca szukac xD
Ja jestem monogamistką, więc ta rada nie zda egzaminu. No cóż.. każdy wybiera takie życie, jakie chce ;) Tylko, że ja jakoś nie potrafiłabym zmieniać facetów jak rękawiczki, no bo.. po co? W podbiciu ego mi to nie pomoże, a może nawet zaszkodzi. No i łamanie serc innym ludziom też mnie nie kręci, tak przy okazji ;)
Poza tym żadne łamanie serc nie wchodziło nigdy w grę, bo zawsze od samego początku byłem szczery, mówiłem jak wygląda sprawa i na jaką relację jestem chętny. Jeśli jakiejś dziewczynie to nie pasowało zawsze to rozumiałem i odpuszczałem, natomiast sporej części taki układ (przygody na jedną noc nigdy mnie nie interesowały) odpowiadał.
Do dziś sporo z tych dziewczyn jest moimi dobrymi koleżankami mimo, że część z nich ma już swoje rodziny, dzieci, męża et cetera.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Nie bierz takich ilości benzo jak nie jesteś wprawiona w bojach.
Miałaś szczęście, że zostałaś w domu a nie naszło Ciebie na ``imprezowanie``.Wyjście do ludzi i mieszanie etizolamu z alko.
Teraz masz przestrogę.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
28 lipca 2020UltraViolence pisze: Według mnie kurwy = prostytutki, a żadna z moich partnerek prostytutką nie była.
DOwcip o łasce która z tysiąc sie nie puść ale za 10tys już tak pewnie znasz ;)
29 lipca 2020klawiatura pisze: Dobra, przegięłam pałę
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Oczywiście nie obrażaj się, ale dobrze wiesz, że w życiu tak jest.
Poza tym rada z wyjebaniem wszystkiego z domu jak najbardziej jest dobra.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.