27 lipca 2020UltraViolence pisze:Ja tam całe życie puszczałem / puszczam się na lewo i prawo i jak wyżej, nie widzę w tym nic złego19 lipca 2020CieplaPoduszka pisze: No tak , najlepiej jej doradzajcie juz nastepnego dnia nowego bolca szukac xD
Ja jestem monogamistką, więc ta rada nie zda egzaminu. No cóż.. każdy wybiera takie życie, jakie chce ;) Tylko, że ja jakoś nie potrafiłabym zmieniać facetów jak rękawiczki, no bo.. po co? W podbiciu ego mi to nie pomoże, a może nawet zaszkodzi. No i łamanie serc innym ludziom też mnie nie kręci, tak przy okazji ;)
28 lipca 2020klawiatura pisze:Czyli jesteś kurwiarzem?27 lipca 2020UltraViolence pisze:Ja tam całe życie puszczałem / puszczam się na lewo i prawo i jak wyżej, nie widzę w tym nic złego19 lipca 2020CieplaPoduszka pisze: No tak , najlepiej jej doradzajcie juz nastepnego dnia nowego bolca szukac xD
Ja jestem monogamistką, więc ta rada nie zda egzaminu. No cóż.. każdy wybiera takie życie, jakie chce ;) Tylko, że ja jakoś nie potrafiłabym zmieniać facetów jak rękawiczki, no bo.. po co? W podbiciu ego mi to nie pomoże, a może nawet zaszkodzi. No i łamanie serc innym ludziom też mnie nie kręci, tak przy okazji ;)
Poza tym żadne łamanie serc nie wchodziło nigdy w grę, bo zawsze od samego początku byłem szczery, mówiłem jak wygląda sprawa i na jaką relację jestem chętny. Jeśli jakiejś dziewczynie to nie pasowało zawsze to rozumiałem i odpuszczałem, natomiast sporej części taki układ (przygody na jedną noc nigdy mnie nie interesowały) odpowiadał.
Do dziś sporo z tych dziewczyn jest moimi dobrymi koleżankami mimo, że część z nich ma już swoje rodziny, dzieci, męża et cetera.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Nie bierz takich ilości benzo jak nie jesteś wprawiona w bojach.
Miałaś szczęście, że zostałaś w domu a nie naszło Ciebie na ``imprezowanie``.Wyjście do ludzi i mieszanie etizolamu z alko.
Teraz masz przestrogę.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
28 lipca 2020UltraViolence pisze: Według mnie kurwy = prostytutki, a żadna z moich partnerek prostytutką nie była.
DOwcip o łasce która z tysiąc sie nie puść ale za 10tys już tak pewnie znasz ;)
29 lipca 2020klawiatura pisze: Dobra, przegięłam pałę
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Oczywiście nie obrażaj się, ale dobrze wiesz, że w życiu tak jest.
Poza tym rada z wyjebaniem wszystkiego z domu jak najbardziej jest dobra.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.