Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3237 / 551 / 0
@up Jeśli to Twoj rytuał to musisz się czuć zeszmacony strasznie. Kto wie ten wie.

Ja dodam od siebie że zarówno lubię spacerować z muzyką jak i zamulać przed smartfonem na łóżeczku, opcja domowa bardzo pogłębia nałóg więc uważajcie na takie przyzwyczajenia, więcej otwartego świata mniej skupiania się na samej fazie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1642 / 557 / 0
Jak można się masturbować po opio? Rozumiem po stimach, wtedy to nie ma opcji bez, ale opio..? Niezależnie czy byłem usatysfakcjonowany fazą czy nie, nigdy mi nie przyszło na myśl. Choćby sama Anjelica Ebbi albo Nancy Ace przyszły mi siadać na twarzy to bym im kazał wypierdalać albo zrobić mi masaż stopami na plecach co najwyżej. Naprawdę ktoś ma libido po opio? 😱
  • 164 / 14 / 0
Jakby nie jestem odosobnionym przypadkiem, moja ex jadła opioidy codziennie a była nimfomanką. To naprawdę świetne uczucie po opio, każdy powinien spróbować
  • 218 / 68 / 0
W pewnym etapie zaawansowania to już niewiele przeszkadza. Może ciut ciężej dojść, ale to lepsze niż 5s-orgazm na skręcie %-D W zaawansowanym ciągu to znieczulenie niewiele doskwiera, naprawdę. Przynajmniej mi*
lol [*]
  • 241 / 31 / 0
Po kodeince uwielbiam leżeć lub pisać posty na hypciu, spaceruje sie rowniez znakomicie, muzyka czasem wkurwia czasem pasuje idealnie, to zalezy. Po tramadolu lubie lezec i lapac przysypki, wlasciwie przeciwienstwo do tego do czego jest tramadol stworzony, raczej na nim nie zalatwiam zaleglych spraw czy cus. Po OXy lezenie i noddowanie najlpiej, ale nie tylko po oxy wszystko jest perfekcyjne i zajebiste, jedzenie smakuje zajebiscie dobrze, zwlaszcza slodkie, po kodzie raczej unikam jedzenia ew. jakis goracy kubek czy cos takiego, zalezy od stanu ujebania, rozmawia mi sie rowniez fajnie po opiatach nagrzanym :D Uwielbiam te opioidy
  • 806 / 188 / 0
Tak... po kodzie to najlepiej mi się czyta hajpa, bo nagle nabywam wielkiej empatii do ćpunów, albo gram w gwinta na telefonie.
  • 3237 / 551 / 0
@DobryWujas Tak to jest też moja ulubiona forma spędzania czasu po kodzie.
Właśnie tak w tym momencie ją wykorzystuje, pozdrawiam serdecznie mój Ty stary dobry Wujasie aka Kofel :* (no homo ofc)
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 806 / 188 / 0
@pomasujplecki

Nic się nie dzieje Złociutki. Kobietę mam, chyba nie będzie zazdrosna. Hahaha.
Miłego wieczorku Ci życzę.
  • 17 / 2 / 0
Leżę w łóżku w akompaniamencie jakiejś relaksującej muzyki. Różnej.
Jestem częścią niczego.
  • 136 / 15 / 0
04 marca 2025TymekDymek pisze:
Jak można się masturbować po opio? Rozumiem po stimach, wtedy to nie ma opcji bez, ale opio..? Niezależnie czy byłem usatysfakcjonowany fazą czy nie, nigdy mi nie przyszło na myśl. Choćby sama Anjelica Ebbi albo Nancy Ace przyszły mi siadać na twarzy to bym im kazał wypierdalać albo zrobić mi masaż stopami na plecach co najwyżej. Naprawdę ktoś ma libido po opio? 😱
To samo. Nie pojmuję jak można ugrzanym w ogóle myśleć o seksie.
Mi się włącza przytulanie. Wtedy lubię leżeć, noddować i głaskać partnerkę. Mam uczucie jakby mnie miłość od środka rozdupiała.
Ale jednocześnie libido zerowe. Nawet nie ma opcji się zmusić.
ODPOWIEDZ
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.