Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
65
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
25
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
174
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
18
4%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 494

ODPOWIEDZ
  • 977 / 223 / 0
Pamiętam kiedyś była taka fajna łopatologiczna instrukcja jak przeprowadzić ekstrakcje Antidolu, strona chyba się nazywała "pokazówka", ale z tego co się rozglądam albo to już nie istnieje albo nie potrafię jej znaleźć.
W ogóle mam wrażenie że parę lat temu dużo większą popularnością cieszył się Antidol, a Thiocodin miał łatkę "nie jedz tego bo sulfo, wrzody będziesz miał".
Teraz jak Was poczytałem to jednak Antidol odszedł w zapomnienia i większość szama Thiocodin, bo tańszy.
  • 48 / 4 / 0
Uwaga! Użytkownik MadKing nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 977 / 223 / 0
Dziękuje Ci dobry człowieku :)
  • 1916 / 335 / 2
06 lipca 2019Fruktoza pisze:
(...) W ogóle mam wrażenie że parę lat temu dużo większą popularnością cieszył się Antidol, a Thiocodin miał łatkę "nie jedz tego bo sulfo, wrzody będziesz miał".
Teraz jak Was poczytałem to jednak Antidol odszedł w zapomnienia i większość szama Thiocodin, bo tańszy.
To prawda, Antidol jest zajebisty a mało kto go teraz używa. Jeśli się opanuje ekstrakcję, można zrobić roztwór z czystością rzędu 90 %, reszta to odrobina paracetamolu. Kwestia temperatury wody, szybkości filtracji, zrobienie dobrego filtra - na tyle cienkiego, aby szybko kapał płyn z kodą i paracetamolem, ale też na tyle gruby, aby się nie rozwalił, czy to podczas właśnie kapania, czy podczas wyciskania (szczególnie tutaj ważnym jest, aby filtr nie pękł, bo jak się rozwali to ta wilgotna masa paracetamolu z resztką kody wleci do naczynia, co skutkuje ponowieniem całego procesu). A jak już filtr się rozwali, to mimo, że robimy drugą filtrację, już jakaś znaczna część paracetamolu zdąży się wtedy rozpuścić w wodzie i ekstrakt nie będzie tak czysty, jak być powinien. Także tutaj potrzebna jest praktyka, ale jak już się nauczy to robić, będziemy mieli prawie czystą kodę OTC z fajnym wjazdem, w postaci płynu koda dużo szybciej trafia do krwi, aniżeli gdy żołądek musi przemielić tę papkę z tabletek.

Niestety, rozbija się wszystko o cenę, kiedyś antidol był porównywalnie tani do kody, dodatkowo miał tabletki gdzie było po 20 mg kodeiny, więc w jednej paczce już mieliśmy 200 mg. 3 paki i mamy 600 mg prawie czystej kody, a z thiocodinu musielibyśmy wtedy kupić 4 paki (co też wyszło by drożej niż te 3 antka) żeby mieć też 600 mg kody + masę sulfo. Szkoda, bo antek to najlepsza kodeina OTC dla tych, którzy dbają o zdrowie, znaczy się próbują, stosują harm redakszyn, mniejsze zło. Jedynie osoby, które mają problemy z wątrobą, musiały by tutaj uważać i prócz oczywistości robienia idealnego ekstraktu, suplementacja Esselivem czy innymi lekami typowo pod wątrobę jest wtedy niezbędna.

@Jaylin, jeśli jesteś w momencie gdzie jak sama piszesz życie Ci się nie układa tak, jakbyś chciała, to droga do wjebania jest prościutka i jest to niemal pewne, że popłyniesz na mocniejszych opio. Ale jeśli już chcesz ćpać coś innego, to następnym krokiem będzie DHC, nie wskakuj jeszcze na majkę. Poza tym pewnie byś już wtedy chciała przejść od razu na strzały, poczekaj z tym, za wcześnie na to.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 977 / 223 / 0
Dawno temu próbowałem Antidol i zapamiętałem go mającego mocniejszy, przyjemniejszy wjazd niż Thiocodin który był go pozbawiony i wchodził bardzo subtelnie i wolno. Może na przyszły weekend sobie ogarnę paczkę Antidolu, zobaczę czy moje wspomnienia mają odzwierciedlenie dzisiaj.
  • 14 / 2 / 0
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Ostatecznie nie zrobiłam sobie przerwy, to znaczy zrobiłam, ale zaledwie dwudziesto cztero godzinną i powiem wam, że los się nade mną zlitował i wreszcie poczułam te 720 mg. Wychodzi więc na to, że po prostu przedobrzyłam w ostatnich miesiącach i wystarczyło trochę przystopować, zmniejszyć dawki i częstotliwość, żeby magia powróciła. Właśnie siedzę i czuję jak wchodzi, więc wygląda na to, że wszystko wróciło do normy. Chociaż może nie do końca wszystko, bo tak sobie rozwaliłam tolerancję tymi 2g dziennie, że codziennie budzą mnie rozkręcające się objawy odstawienne i dopóki nie przyzwyczaję się do mniejszych dawek, będę musiała wstawać wcześnie rano, żeby zdążyć z tabletkami, zanim mdłości uniemożliwią mi ich przełknięcie :trucizna:, nie mówiąc już o tym, że muszę mieć je przygotowane przy łóżku, bo nawet do najbliższej apteki w takim stanie nie zdołam się doczołgać, ale o to pretensje mogę mieć tylko i wyłącznie do siebie.
  • 8103 / 914 / 0
Ja zawsze bylem fanem Thiocodinu, robiłem parę razy ekstrakcje z Antka.Wychodziło mi okej, ale przeważnie to wolałem rozgryźć tabsy Thio i po pic coca cola. :pacman:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 648 / 69 / 0
Ostatnio widziałem jak gimbusy na sprzataniu ziemi czy jakoś tak sprzątają moje thiocodiny, trzeba nadrobić ale nie mam weny latać do apteki
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 648 / 69 / 0
Ps, da się jakos przedłużyć działanie kodeiny nawet kosztem mocy? Będę jechał całą noc do Czech (oczywiście jako pasażer, gardzę wsiadajacymi za kierownicę po opio) i chciałem sobie umilić siedzenie
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 1008 / 205 / 2
Pregabalina wzięta 1-2h przed kodą przedłuża działanie (u mnie nawet o parę godzin) kosztem euforii, ale wzmacnia sedacje, więc nie przesadzaj z dawkami. Idealny mix na podróż.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.