W ogóle mam wrażenie że parę lat temu dużo większą popularnością cieszył się Antidol, a Thiocodin miał łatkę "nie jedz tego bo sulfo, wrzody będziesz miał".
Teraz jak Was poczytałem to jednak Antidol odszedł w zapomnienia i większość szama Thiocodin, bo tańszy.
06 lipca 2019Fruktoza pisze: (...) W ogóle mam wrażenie że parę lat temu dużo większą popularnością cieszył się Antidol, a Thiocodin miał łatkę "nie jedz tego bo sulfo, wrzody będziesz miał".
Teraz jak Was poczytałem to jednak Antidol odszedł w zapomnienia i większość szama Thiocodin, bo tańszy.
Niestety, rozbija się wszystko o cenę, kiedyś antidol był porównywalnie tani do kody, dodatkowo miał tabletki gdzie było po 20 mg kodeiny, więc w jednej paczce już mieliśmy 200 mg. 3 paki i mamy 600 mg prawie czystej kody, a z thiocodinu musielibyśmy wtedy kupić 4 paki (co też wyszło by drożej niż te 3 antka) żeby mieć też 600 mg kody + masę sulfo. Szkoda, bo antek to najlepsza kodeina OTC dla tych, którzy dbają o zdrowie, znaczy się próbują, stosują harm redakszyn, mniejsze zło. Jedynie osoby, które mają problemy z wątrobą, musiały by tutaj uważać i prócz oczywistości robienia idealnego ekstraktu, suplementacja Esselivem czy innymi lekami typowo pod wątrobę jest wtedy niezbędna.
@Jaylin, jeśli jesteś w momencie gdzie jak sama piszesz życie Ci się nie układa tak, jakbyś chciała, to droga do wjebania jest prościutka i jest to niemal pewne, że popłyniesz na mocniejszych opio. Ale jeśli już chcesz ćpać coś innego, to następnym krokiem będzie DHC, nie wskakuj jeszcze na majkę. Poza tym pewnie byś już wtedy chciała przejść od razu na strzały, poczekaj z tym, za wcześnie na to.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.